עוגת פולנטה עם עגבניות מיובשות

חומריםספל עגבניות מיובשות קצוצות2 ביציםספל שמן זית2 כפות דבש1 כפית אורגנו יבש1 כפית בזיליקום יבשאחד ושלושת רבעי ספלים קמחשלושת רבעי ספל קמח תירסשלושת רבעי כפית מלח1 כפית אבקת אפיהחצי כפית סודה לשתיהשלושת רבעי ספל שמנת חמוצהחצי ספל פיסטוקיםספל גבינת פרמזן מגוררתאופן ההכנה1. מרככים את העגבניות ביבשות במים רותחים למשך 10 דקות.2. בקערת מיקסר מקציפים את הביצים עד לקבלת נפח גבוה ואז מוסיפים אליהם שמן זית, דבש ותבלינים.3. בקערה נפרדת מערבבים קמח, פולנטה, מלח, אבקת אפיה וסודה לשתיה.4. תוך כדי הקצפה איטית מוסיפים לתערובת הביצים אתתערובת הקמח והשמנת החמוצה (לסירוגין).5. כאשר התערובת אחידה מקפלים אליה בעזרת לקקן את העגבניות היבשות, גבינת הפרמזן והפיסטוקים (משאירים מאילו קצת לפיזור על פני המאפה).6. שופכים את התערובת לתבנית משומנת בשמן זית , תבנית נמוכה 20X20 ס"מ, מפזרים מעל קצת פרמזן ופיסטוקים ואופים בטמפרטורה של 160 מעלות למשך 30 דקות.

חומרים
ספל עגבניות מיובשות קצוצות
2 ביצים
ספל שמן זית
2 כפות דבש
1 כפית אורגנו יבש
1 כפית בזיליקום יבש
אחד ושלושת רבעי ספלים קמח
שלושת רבעי ספל קמח תירס
שלושת רבעי כפית מלח
1 כפית אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
שלושת רבעי ספל שמנת חמוצה
חצי ספל פיסטוקים
ספל גבינת פרמזן מגוררת


אופן ההכנה
1. מרככים את העגבניות ביבשות במים רותחים למשך 10 דקות.

2. בקערת מיקסר מקציפים את הביצים עד לקבלת נפח גבוה ואז מוסיפים אליהם שמן זית, דבש ותבלינים.

3. בקערה נפרדת מערבבים קמח, פולנטה, מלח, אבקת אפיה וסודה לשתיה.

4. תוך כדי הקצפה איטית מוסיפים לתערובת הביצים אתתערובת הקמח והשמנת החמוצה (לסירוגין).

5. כאשר התערובת אחידה מקפלים אליה בעזרת לקקן את העגבניות היבשות, גבינת הפרמזן והפיסטוקים (משאירים מאילו קצת לפיזור על פני המאפה).

6. שופכים את התערובת לתבנית משומנת בשמן זית , תבנית נמוכה 20X20 ס"מ, מפזרים מעל קצת פרמזן ופיסטוקים ואופים בטמפרטורה של 160 מעלות למשך 30 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר