עוגת פרג

מצרכים ל-12 מנות:6 ביצים1 כוס סוכרשלושת רבעי כוס שמן 200 גרם פרג טחוןרבע כוס אגוז מלך1 אבקת אפיה1 אבקת ונילאופן ההכנהמקציפים את הביצים עם הסוכר ומוסיפים בהדרגה את השמן.מוסיפים את יתר המרכיבים בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה.משמנים במרגרינה תבנית או פיירקס. מעבירים את התערובת לתבנית ובעזרת פלטה משטחים את התערובת.מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים כ – 45 דקות.

מצרכים ל-12 מנות:
6 ביצים
1 כוס סוכר
שלושת רבעי כוס שמן
200 גרם פרג טחון
רבע כוס אגוז מלך
1 אבקת אפיה
1 אבקת וניל

אופן ההכנה
מקציפים את הביצים עם הסוכר ומוסיפים בהדרגה את השמן.

מוסיפים את יתר המרכיבים בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה.

משמנים במרגרינה תבנית או פיירקס. מעבירים את התערובת לתבנית ובעזרת פלטה משטחים את התערובת.

מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים כ – 45 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר