fbpx

עוגת פרג

מצרכים ל-12 מנות:6 ביצים1 כוס סוכרשלושת רבעי כוס שמן 200 גרם פרג טחוןרבע כוס אגוז מלך1 אבקת אפיה1 אבקת ונילאופן ההכנהמקציפים את הביצים עם הסוכר ומוסיפים בהדרגה את השמן.מוסיפים את יתר המרכיבים בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה.משמנים במרגרינה תבנית או פיירקס. מעבירים את התערובת לתבנית ובעזרת פלטה משטחים את התערובת.מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים כ – 45 דקות.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל-12 מנות:
6 ביצים
1 כוס סוכר
שלושת רבעי כוס שמן
200 גרם פרג טחון
רבע כוס אגוז מלך
1 אבקת אפיה
1 אבקת וניל

אופן ההכנה
מקציפים את הביצים עם הסוכר ומוסיפים בהדרגה את השמן.

מוסיפים את יתר המרכיבים בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה.

משמנים במרגרינה תבנית או פיירקס. מעבירים את התערובת לתבנית ובעזרת פלטה משטחים את התערובת.

מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים כ – 45 דקות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר