עוגת קוואקר

חומרים לעוגה1-1/4 כוסות מים רותחים 1 כוס שיבולת שועל קווקר מהיר 5 כפות מרגרינה או חמאה חתוכה לקוביות קטנות1 כוס סוכר 1 כוס סוכר חום 2 חלבונים או 1 ביצה 1 כפית וניל 1-3/4 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפייה 1 כפית קינמון 1/4 כפית אגוז מוסקט1/4 כפית מלח לציפוי:1/2 כוס אבקת קוקוס1/2 כוס סוכר חום 1/2 כוס שיבולת שועל קוואקר מהיר 3 כפות שמן 2 כפות חמאה או מרגרינה, מומסת אופן ההכנה:מחממים תנור ל- 180 מעלות. לשמן תבנית אפיה בגודל 26 ס"מ.לעוגה, לשפוך מים רותחים לתוך הקווקר על אש בינונית – לערבב היטב. בקערה גדולה לערבב היטב חמאה עם הסוכר.להוסיף חלמונים ווניל. להוסיף את השיבולת שועל, קמח, אבקת אפיה, קינמון, מוסקט – ואם רוצים: מלח.לערבב היטב. לשפוך חמאה לתוך תבנית.אופים 50 עד 60 דקות, או לנעוץ סכין ולראות שהיא נקייה.  לציפוי: לשלב את כל המרכיבים בתוך קערה.לערבב היטב. למרוח באופן שווה על פני העוגה. להכניס לתנור לעוד מספר דקות עד שהציפוי מתקשה. להוציא ולצנן. לאחסן מכוסה, בטמפרטורת החדר.

חומרים לעוגה
1-1/4 כוסות מים רותחים
1 כוס שיבולת שועל קווקר מהיר
5 כפות מרגרינה או חמאה חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס סוכר
1 כוס סוכר חום
2 חלבונים או 1 ביצה
1 כפית וניל
1-3/4 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית מלח

לציפוי:
1/2 כוס אבקת קוקוס
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס שיבולת שועל קוואקר מהיר
3 כפות שמן
2 כפות חמאה או מרגרינה, מומסת 

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
לשמן תבנית אפיה בגודל 26 ס"מ.
לעוגה, לשפוך מים רותחים לתוך הקווקר על אש בינונית – לערבב היטב.
בקערה גדולה לערבב היטב חמאה עם הסוכר.
להוסיף חלמונים ווניל.
להוסיף את השיבולת שועל, קמח, אבקת אפיה, קינמון, מוסקט – ואם רוצים: מלח.
לערבב היטב.
לשפוך חמאה לתוך תבנית.
אופים 50 עד 60 דקות, או לנעוץ סכין ולראות שהיא נקייה. 
לציפוי: 
לשלב את כל המרכיבים בתוך קערה.
לערבב היטב.
למרוח באופן שווה על פני העוגה.
להכניס לתנור לעוד מספר דקות עד שהציפוי מתקשה.
להוציא ולצנן.
לאחסן מכוסה, בטמפרטורת החדר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר