fbpx

עוגת קלבדוס (תפוחים)

תבנית קוטר 28 קוגלהוףחומרים:ביצים 4 יח'סוכר 300 גרם סוכרשמן 300 סמ"ק קמח 340 גרםסודה לשתיה 5 ג'ציפורן טחון 5 ג'קינמון טחון 5 ג'תפוח עץ גראנד 4 יח' (חתוכים לקוביות)אגוזי מלך 150 גרםליקר תפוחים (קלבדוס) או ברנדי 150 ccאופן ההכנה:לערבב את קוביות התפוח המקולפות עם הליקר ולהניח בצד.לערבב במיקסר את השמן והסוכר, ולהוסיף את הביצים בהדרגה – עד לקבלת עיסה אחידה. להוסיף קמח, ציפורן, קינמון וסודה לשתיה.לאחר שהכל מהתגבש ונהיה לעיסה אחידה, יש להוסיף את התפוחים שבמשרה + הנוזל לעיסה.להוסיף את אגוזי המלך ולערבב מעט.לצקת לתבניות משומנות ולאפות בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות, למשך 60 עד 70 דקות (אפייה פיזיקלית, ללא טורבו).לצנן לאחר אפייה בתבנית.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

תבנית קוטר 28 קוגלהוף

חומרים:
ביצים 4 יח'
סוכר 300 גרם סוכר
שמן 300 סמ"ק
קמח 340 גרם
סודה לשתיה 5 ג'
ציפורן טחון 5 ג'
קינמון טחון 5 ג'
תפוח עץ גראנד 4 יח' (חתוכים לקוביות)
אגוזי מלך 150 גרם
ליקר תפוחים (קלבדוס) או ברנדי 150 cc

אופן ההכנה:
לערבב את קוביות התפוח המקולפות עם הליקר ולהניח בצד.
לערבב במיקסר את השמן והסוכר, ולהוסיף את הביצים בהדרגה – עד לקבלת עיסה אחידה.
להוסיף קמח, ציפורן, קינמון וסודה לשתיה.
לאחר שהכל מהתגבש ונהיה לעיסה אחידה, יש להוסיף את התפוחים שבמשרה + הנוזל לעיסה.
להוסיף את אגוזי המלך ולערבב מעט.
לצקת לתבניות משומנות ולאפות בתנור שחומם מראש בחום של 200 מעלות, למשך 60 עד 70 דקות (אפייה פיזיקלית, ללא טורבו).
לצנן לאחר אפייה בתבנית.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר