fbpx

עוגת קרם גבינה ומוס תות שדה

החומרים לקרם הגבינה60 גרם Ronis' Magic בסיס לעוגת גבינה קרה150 גם סוכר150 מ"ל חלב400 גרם גבינה 9% 500 גרם שמנת מתוקה (2 מכלים)2 כפיות תמצית וניל משובחת1 לימון מגוררלמוס תות שדה200 גרם Ronis' Magic בסיס למוס פירות3 גרם מלח לימון120 מ"ל מים קרים360 גרם תות שדה מרוסק למחית360 גרם שמנת מתוקהלעיטור: תות שדה טרילבסיס: שכבת עוגה בעובי 2 ס"מההכנהקרם הגבינהבקערת המערבל מניחים את בסיס לעוגת גבינה קרה והחלב ומערבלים היטב.מוסיפים את הגבינה ומערבלים.מוסיפים את הוניל ואת הלימון המגורר.מקציפים את השמנת לקצפת קלה ומוסיפים לתערובת הגבינה.משטחים את קרם הגבינה שהתקבל בתבנית מעל שכבת העוגה המוכנה.מוס תות שדהלקערת מערבל שופכים את מחית תות שדה, המים ובסיס למוס פירות.מקציפים במהירות גבוהה לקבלת מקצפת עדינה.בקערה נפרדת מקציפים את השמנת לקצפת קלה ומוסיפים למקצפת התות. משטחים בתבנית מעל לקרם הגבינה ומצננים במקרר ליממה.לעיטור: מעטרים בתות שדה טרי.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

החומרים לקרם הגבינה
60 גרם Ronis' Magic בסיס לעוגת גבינה קרה
150 גם סוכר
150 מ"ל חלב
400 גרם גבינה 9%
500 גרם שמנת מתוקה (2 מכלים)
2 כפיות תמצית וניל משובחת
1 לימון מגורר

למוס תות שדה
200 גרם Ronis' Magic בסיס למוס פירות
3 גרם מלח לימון
120 מ"ל מים קרים
360 גרם תות שדה מרוסק למחית
360 גרם שמנת מתוקה

לעיטור: תות שדה טרי
לבסיס: שכבת עוגה בעובי 2 ס"מ


ההכנה
קרם הגבינה
בקערת המערבל מניחים את בסיס לעוגת גבינה קרה והחלב ומערבלים היטב.

מוסיפים את הגבינה ומערבלים.

מוסיפים את הוניל ואת הלימון המגורר.

מקציפים את השמנת לקצפת קלה ומוסיפים לתערובת הגבינה.
משטחים את קרם הגבינה שהתקבל בתבנית מעל שכבת העוגה המוכנה.

מוס תות שדה
לקערת מערבל שופכים את מחית תות שדה, המים ובסיס למוס פירות.
מקציפים במהירות גבוהה לקבלת מקצפת עדינה.

בקערה נפרדת מקציפים את השמנת לקצפת קלה ומוסיפים למקצפת התות.

משטחים בתבנית מעל לקרם הגבינה ומצננים במקרר ליממה.

לעיטור: מעטרים בתות שדה טרי.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר