עוגת קשיו עם רימונים

 

דרגת קושי: קל מאוד
זמן ההכנה: 10 דקות
עזרים: מעבד מזון

חומרים:
לתחתית:
1 כוס קשיו לא קלוי
2 כפות סירופ אגבה
¼ כוס שמן קוקוס
2 כפות תמצית וניל טבעית
2 כפיות מיץ לימון טרי

למילוי:
3 כוסות קשיו לא קלוי
1 כוס שמן קוקוס
½ כוס מיץ לימון טרי
2 כפות תמצית וניל טבעית
¾ כוס סירופ אגבה
1 כוס מיץ רימונים

אופן ההכנה:
התחתית: 
לטחון את הקשיו במעבד מזון.
להוסיף את שאר המצרכים ולטחון עד לקבלת מרקם אחיד.
להעביר את העיסה שהתקבלה לתבנית העוגה וליצור את התחתית.
להניח במקרר למשך 10-15 דקות.

המילוי:
לערבב את החומרים במעבד המזון ולבזוק מעל התחתית. להקפיא למשך שעה.
לקשט עם גרגירי רימון מעל העוגה ולהגיש.
(העוגה מוגשת חצי קפואה)

שירלי בר – "אוכל עם חיים". ניתן להירשם לסדנאות ולייעוץ אישי
052-5564421,
www.shirly-b.co.il

צילום: אביבה אברון






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה