דרגת קושי: קל מאוד
זמן ההכנה: 10 דקות
עזרים: מעבד מזון
חומרים:
לתחתית:
1 כוס קשיו לא קלוי
2 כפות סירופ אגבה
¼ כוס שמן קוקוס
2 כפות תמצית וניל טבעית
2 כפיות מיץ לימון טרי
למילוי:
3 כוסות קשיו לא קלוי
1 כוס שמן קוקוס
½ כוס מיץ לימון טרי
2 כפות תמצית וניל טבעית
¾ כוס סירופ אגבה
1 כוס מיץ רימונים
אופן ההכנה:
התחתית:
לטחון את הקשיו במעבד מזון.
להוסיף את שאר המצרכים ולטחון עד לקבלת מרקם אחיד.
להעביר את העיסה שהתקבלה לתבנית העוגה וליצור את התחתית.
להניח במקרר למשך 10-15 דקות.
המילוי:
לערבב את החומרים במעבד המזון ולבזוק מעל התחתית. להקפיא למשך שעה.
לקשט עם גרגירי רימון מעל העוגה ולהגיש.
(העוגה מוגשת חצי קפואה)
שירלי בר – "אוכל עם חיים". ניתן להירשם לסדנאות ולייעוץ אישי
052-5564421, www.shirly-b.co.il
צילום: אביבה אברון