עוגת שוקולד וקינמון לפסח

מצרכים:200 גר' חמאה100 גר' שוקולד מריר1/2 כוס סוכר + 1/2 כוס סוכר1/2 כוס חלב6 כפות קקאוכפית קינמון6 ביצים מופרדות6 כפות קמח תופח כשר לפסחאופן ההכנה:מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.להמיס את החמאה, השוקולד, חלב, קקאו, קינמון וחצי כוס סוכר בסיר קטן על להבה נמוכה – עד שמתקבלת תערובת אחידה.כשתערובת התקררה מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב.מוציאים כוס מתערובת השוקולד ומניחים בצד.את ששת החלבונים מקציפים בתוספת 1/2 כוס סוכר לקצף יציב.מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת החלבונים.בתנועות קיפול מאחדים ביניהם.מוסיפים את הקמח התופח ושוב מקפלים בעדינות. יוצקים את התערובת לתבנית קפיצית משומנת.אופים במשך כחצי שעה ( לבדוק בקיסם).כשהעוגה חמה יוצקים עליה את כוס השוקולד שהוצאנו בהתחלה.מורחים על העוגה ומקשטים עם שבבי קוקוס או שקדים קלויים.שמרית גולדברג היא שפית הבית של קריאולי, משווקת האביזרים למטבח של קיצ'נאייד אקססוריז

מצרכים:
200 גר' חמאה
100 גר' שוקולד מריר
1/2 כוס סוכר + 1/2 כוס סוכר
1/2 כוס חלב
6 כפות קקאו
כפית קינמון
6 ביצים מופרדות
6 כפות קמח תופח כשר לפסח

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
להמיס את החמאה, השוקולד, חלב, קקאו, קינמון וחצי כוס סוכר בסיר קטן על להבה נמוכה – עד שמתקבלת תערובת אחידה.
כשתערובת התקררה מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב.
מוציאים כוס מתערובת השוקולד ומניחים בצד.
את ששת החלבונים מקציפים בתוספת 1/2 כוס סוכר לקצף יציב.
מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת החלבונים.
בתנועות קיפול מאחדים ביניהם.
מוסיפים את הקמח התופח ושוב מקפלים בעדינות.
יוצקים את התערובת לתבנית קפיצית משומנת.
אופים במשך כחצי שעה ( לבדוק בקיסם).
כשהעוגה חמה יוצקים עליה את כוס השוקולד שהוצאנו בהתחלה.
מורחים על העוגה ומקשטים עם שבבי קוקוס או שקדים קלויים.

שמרית גולדברג היא שפית הבית של קריאולי, משווקת האביזרים למטבח של קיצ'נאייד אקססוריז

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר