עוגת שוקולד למכורים בלבד

(ללא קמח)מרכיבים:400 גרם שוקולד מריר קצוץ משובח (רצוי 60% קקאו)250 גרם חמאה מומסת1/3 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי2 כפות ליקר שוקולד תפוזקליפה מגוררת מתפוז אחד6 ביצים בטמפרטורת החדר1/2 כוס סוכר1 כפית תמצית ווניל אמיתיתמרכיבים לציפוי:1 מיכל שמנת מתוקה250 גרם שוקולד מריר (רצוי 60% קקאו(2 כפות ליקר שוקולד תפוז אופן ההכנה – עוגה:מחממים תנור ל- 170 מעלות.ממיסים במיקרוגל חמאה ושוקולד, מיץ וקליפת תפוז, מוסיפים את הליקר ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.מקציפים את הביצים, סוכר, ותמצית ווניל במשך 5-4 דקות.את התערובת יוצקים לתבנית משומנת היטב ומרופדת בנייר אפייה.מניחים את התבנית בתבנית נוספת, ומוזגים לתוך האמבט מים רותחים עד לחצי מגובה התבנית.אופים 40-50 דקות עד שהעוגה נסדקת מעט.מוציאים את תבנית העוגה מהתבנית התחתונה (האמבט) ומצננים לחלוטין. העוגה מאבדת מנפחה – אך אל דאגה.אופן ההכנה – ציפוי:מחממים שמנת לסף רתיחה, יוצקים על השוקולד, מוסיפים לסיר ומערבבים עד המסה מוחלטת.את העוגה משחררים מהתבנית בעזרת סכין, הופכים אותה על צלחת הגשה ומצפים. הצעת הגשה:לחמם את העוגה מעט במיקרוגל, להוסיף כדור גלידה, ולזלף את ליקר השוקולד תפוז.נטע בשביל השוקולד, מושב נחלים, משק 59, טל. 03-9362350, www.chocolata.co.il

(ללא קמח)

מרכיבים:
400 גרם שוקולד מריר קצוץ משובח (רצוי 60% קקאו)
250 גרם חמאה מומסת
1/3 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
2 כפות ליקר שוקולד תפוז
קליפה מגוררת מתפוז אחד
6 ביצים בטמפרטורת החדר
1/2 כוס סוכר
1 כפית תמצית ווניל אמיתית

מרכיבים לציפוי:
1 מיכל שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד מריר (רצוי 60% קקאו(
2 כפות ליקר שוקולד תפוז

אופן ההכנה – עוגה:
מחממים תנור ל- 170 מעלות.
ממיסים במיקרוגל חמאה ושוקולד, מיץ וקליפת תפוז, מוסיפים את הליקר ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה
ואחידה.
מקציפים את הביצים, סוכר, ותמצית ווניל במשך 5-4 דקות.
את התערובת יוצקים לתבנית משומנת היטב ומרופדת בנייר אפייה.
מניחים את התבנית בתבנית נוספת, ומוזגים לתוך האמבט מים רותחים עד לחצי מגובה התבנית.
אופים 40-50 דקות עד שהעוגה נסדקת מעט.
מוציאים את תבנית העוגה מהתבנית התחתונה (האמבט) ומצננים לחלוטין. העוגה מאבדת מנפחה – אך אל דאגה.

אופן ההכנה – ציפוי:
מחממים שמנת לסף רתיחה, יוצקים על השוקולד, מוסיפים לסיר ומערבבים עד המסה מוחלטת.
את העוגה משחררים מהתבנית בעזרת סכין, הופכים אותה על צלחת הגשה ומצפים.

הצעת הגשה:
לחמם את העוגה מעט במיקרוגל, להוסיף כדור גלידה, ולזלף את ליקר השוקולד תפוז.

נטע בשביל השוקולד, מושב נחלים, משק 59, טל. 03-9362350, www.chocolata.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר