עוגת שוקולד מנצחת

מצרכים:4 כפות קקאו1/4 1 כוסות סוכר1/4 כוס מים 200 גר' חמאה5 ביצים 1/4 כוס קמח תופח אופן ההכנה:מערבבים בסיר את הקקאו, סוכר, מים וחמאה. ממיסים לאט עד לקבלת תערובת חלקהמפרידים את הביצים.מוסיפים 5 חלמונים לתערובת.מצנניםמוסיפים לתערובת את הקמח התופח.מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף אחיד.מאחדים את תערובת השוקולד וקצף הביצים.מערבבים בתנועות קיפול.אופים בתבנית בקוטר 26 כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות. מצרכים לקרם שוקולד:150 גר' שוקולד מריר 100 גר' שמנת מתוקהאופן ההכנה: מרתיחים בסיר את השמנת המתוקה.מוסיפים את השוקולד ומערבבים.מצפים את העוגה.

מצרכים:
4 כפות קקאו
1/4 1 כוסות סוכר
1/4 כוס מים
200 גר' חמאה
5 ביצים 
1/4 כוס קמח תופח

אופן ההכנה:
מערבבים בסיר את הקקאו, סוכר, מים וחמאה.
ממיסים לאט עד לקבלת תערובת חלקה
מפרידים את הביצים.
מוסיפים 5 חלמונים לתערובת.
מצננים
מוסיפים לתערובת את הקמח התופח.
מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף אחיד.
מאחדים את תערובת השוקולד וקצף הביצים.
מערבבים בתנועות קיפול.
אופים בתבנית בקוטר 26 כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות.

מצרכים לקרם שוקולד:
150 גר' שוקולד מריר
100 גר' שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מרתיחים בסיר את השמנת המתוקה.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים.
מצפים את העוגה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר