חומרים:
200 גר' שוקולד מריר 60%
200 גר' חמאה
4 ביצים
1/2 כוס אבקת נוגט
2/3 כוס סוכר
5 כפות קמח תופח
50 גר' אגוזי לוז קלויים
אופן ההכנה:
ממיסים במיקרו שוקולד וחמאה עד שמתקבלת תערובת אחידה והשוקולד נמס.
מוסיפים לתערובת השוקולד אבקת נוגט ומערבבים היטב.
מקציפים במיקסר במהירות נמוכה ביצים שלמות וסוכר.
מוסיפים תוך כדי ערבוב את תערובת השוקולד לקציפת הביצים עד שהתערובת אחידה.
בסוף מוסיפים את הקמח ובוחשים עד שנבלע בתערובת.
לפזר על העוגה אגוזי לוז שבורים לחצי.
לאפות בחום בינוני, כ-180 מעלות, כ-20 דקות.
שמרית גולדברג היא שפית הבית של קריאולי, המשווקת את האביזרים למטבח של קיצ'נאייד אקססוריז
לכבוד חג האהבה, תבנית סיליקון בצורת לב בצבע ורוד ב– 50% הנחה:
62 ₪ במקום 125 ₪. להשיג במרכז קיצ'נאייד במתחם מלון מנדרין (מעל חוף הצוק) בצומת גלילות.