עוגת שוקולד נוגט עם אגוזי לוז

 

חומרים
200 גר' שוקולד מריר 60%
200 גר' חמאה
4 ביצים
1/2 כוס אבקת נוגט
2/3 כוס סוכר
5 כפות קמח תופח
50 גר' אגוזי לוז קלויים

אופן ההכנה
ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה, עד שמתקבלת תערובת אחידה והשוקולד נמס.
מוסיפים לתערובת השוקולד אבקת נוגט ומערבבים היטב. מקציפים במיקסר במהירות נמוכה ביצים שלמות וסוכר, מוסיפים תוך כדי ערבוב את תערובת השוקולד לקציפת הביצים עד שהתערובת אחידה, בסוף מוסיפים את הקמח ובוחשים עד שנבלע בתערובת. לפזר על העוגה אגוזי לוז שבורים לחצי. לאפות בחום בינוני, כ- 180 מעלות, במשך כ- 20 דקות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה