עוגת שוקולד נוזלית עם נגיעות שקדי דובדבן מר

מצרכים ל-6 סועדים275 גרם שוקולד מריר משובח קצוץ – איברה/קליבוט/ ולרונהחמאה או תרסיס שמן50 גרם סוכר 4 ביצים מופרדות6 שקדי דובדבן מר 6 דובדבנים יבשים קצוצים מושרים ב2 כפות ליקר דובדבניםחצי כפית מיץ לימוןהכנהלהמיס את השוקולד בעדינות על אדים בבין מרי ולהניח בצד שהתקרר קמעהיש לרסק את השקדים עם הדובדבנים במעבד מזון ולהוסיף לשוקולד החםלמרוח תבניות אישיות בקוטר 8 ס"מ ובגובה 5 ס"מ בחמאה או בתרסיס השמן ולפזר מעט סוכר חום ולנער עודפיםלהקציף חלבונים לקצץ עדין ולהוסיף מיץ לימון וסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפהיש לערבב את החלמונים לתוך השוקולד המקורר ובהדרגה את החלבונים המוקצפים תוך כדי תנועות קיפוליש למלא את הכלים ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות כ-10 דקות או עד שנוצר קרום יבשיש להוציא מן התבנית ולהגיש עם גלידת דובדבנים ורוטב דובדבן

מצרכים ל-6 סועדים
275 גרם שוקולד מריר משובח קצוץ – איברה/קליבוט/ ולרונה
חמאה או תרסיס שמן
50 גרם סוכר
4 ביצים מופרדות
6 שקדי דובדבן מר
6 דובדבנים יבשים קצוצים מושרים ב2 כפות ליקר דובדבנים
חצי כפית מיץ לימון

הכנה
להמיס את השוקולד בעדינות על אדים בבין מרי ולהניח בצד שהתקרר קמעה

יש לרסק את השקדים עם הדובדבנים במעבד מזון ולהוסיף לשוקולד החם

למרוח תבניות אישיות בקוטר 8 ס"מ ובגובה 5 ס"מ בחמאה או בתרסיס השמן ולפזר מעט סוכר חום ולנער עודפים

להקציף חלבונים לקצץ עדין ולהוסיף מיץ לימון וסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה

יש לערבב את החלמונים לתוך השוקולד המקורר ובהדרגה את החלבונים המוקצפים תוך כדי תנועות קיפול

יש למלא את הכלים ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות כ-10 דקות או עד שנוצר קרום יבש

יש להוציא מן התבנית ולהגיש עם גלידת דובדבנים ורוטב דובדבן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר