fbpx

עוגת שוקולד נמסיס

העוגה ללא קמח ומתאימה לרגישים גלוטןרכיבים:250 גרם שוקולד150 גרם חמאה7 ביצים- להפריד חלמונים וחלבונים150 גרם סוכרלגאנש שוקולד מריר: 200 גרם שוקולד מריר180 גרם שמנת מתוקה אופן הכנת הגנאש: להביא את השמנת לסף רתיחה ולהמיס את השוקולד בתוכהאופן ההכנה :להמיס חמאה ושוקולד באמבט מים חמים.להקציף סוכר וחלבונים.לשפוך מעט שוקולד לתוך החלמונים ולערבב.לשפוך את תערובת החלמונים לתוך השוקולד ולערבב.לקפל את החלבון המוקצף לתוך תערובת השוקולד.למזוג את המסה לתוך התבנית ולאפות בחום של 165 מעלות כ-35-30 דקות.לקרר לפחות שעה במקרר (העוגה מעט נופלת, לא לדאוג).לשפוך מעל את גאנש השוקולד.אפשר לקשט באגוזים או שוקולד לבן (מגורד בפומפיה).
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

העוגה ללא קמח ומתאימה לרגישים גלוטן

רכיבים:
250 גרם שוקולד
150 גרם חמאה
7 ביצים- להפריד חלמונים וחלבונים
150 גרם סוכר

לגאנש שוקולד מריר:
200 גרם שוקולד מריר
180 גרם שמנת מתוקה

אופן הכנת הגנאש:
להביא את השמנת לסף רתיחה ולהמיס את השוקולד בתוכה

אופן ההכנה :
להמיס חמאה ושוקולד באמבט מים חמים.
להקציף סוכר וחלבונים.
לשפוך מעט שוקולד לתוך החלמונים ולערבב.
לשפוך את תערובת החלמונים לתוך השוקולד ולערבב.
לקפל את החלבון המוקצף לתוך תערובת השוקולד.
למזוג את המסה לתוך התבנית ולאפות בחום של 165 מעלות כ-35-30 דקות.
לקרר לפחות שעה במקרר (העוגה מעט נופלת, לא לדאוג).
לשפוך מעל את גאנש השוקולד.
אפשר לקשט באגוזים או שוקולד לבן (מגורד בפומפיה).

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר