עוגת שוקולד

חומרים ל- 4 מנות:250 גרם שוקולד מריר איכותי (לפחות % 65 מוצקי קקאו) 2 כפות בנפייברסוכר – 250 גר‘קורנפלור – 80 גר‘קקאו – 30 גר‘חמאה – 200 גר‘ביצים – 5גלידת וניל איכותית להגשהאופן ההכנה:מערבבים את הביצים עם בנפייבר וסוכר.בקערה נפרדת מערבבים את הקורנפלור והקקאו, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת.באמבט מים חמים ממיסים את השוקולד והחמאה.מחברים את השוקולד והחמאה לתערובת בהדרגתיות תוך כדי ערבוב איטי.מוזגים לתבניות אינגליש וממלאים כ-3/4 תבנית.מכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות ואופים למשך כ- 35 דקות.מוציאים ומצננים היטב.הרכבת המנה:פורסים ומגישים על צלחת הגשה עם כדור גלידה וניל איכותית.הערה:ניתן לחמם את העוגה במיקרו.צילום דודי מוסקוביץ

חומרים ל- 4 מנות:
250 גרם שוקולד מריר איכותי (לפחות % 65 מוצקי קקאו)
2 כפות בנפייבר
סוכר – 250 גר‘
קורנפלור – 80 גר‘
קקאו – 30 גר‘
חמאה – 200 גר‘
ביצים – 5
גלידת וניל איכותית להגשה

אופן ההכנה:
מערבבים את הביצים עם בנפייבר וסוכר.
בקערה נפרדת מערבבים את הקורנפלור והקקאו, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת.
באמבט מים חמים ממיסים את השוקולד והחמאה.
מחברים את השוקולד והחמאה לתערובת בהדרגתיות תוך כדי ערבוב איטי.
מוזגים לתבניות אינגליש וממלאים כ-3/4 תבנית.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות ואופים למשך כ- 35 דקות.
מוציאים ומצננים היטב.

הרכבת המנה:
פורסים ומגישים על צלחת הגשה עם כדור גלידה וניל איכותית.

הערה:
ניתן לחמם את העוגה במיקרו.

צילום דודי מוסקוביץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר