עוגת שוקולד

 

חומרים:
3 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
1 חבילה מרגרינה בטעם חמאה
2 גביעי שמנת חמוצה
6 כפות קקאו
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
1/2 2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל

אופן ההכנה:
ממיסים את המרגרינה במיקרוגל, מוסיפים את הסוכר וסוכר הווניל ומערבבים היטב.
מוסיפים בהדרגה את הביצים וממשיכים לבחוש.
מוסיפים את השמנת החמוצה, לאחר מכן את הקמח עם אבקת האפייה והסודה לשתיה.
מערבבים לעיסה אחידה.
מוסיפים את אבקת הקקאו ומערבבים עד קבלת עיסה אחידה במרקם ובצבע.
משמנים תבנית אפיה עגולה בקוטר 26 ס"מ ושופכים לתוכה את העיסה.
מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות לכ-50 דקות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה