עוגת שוקולד

חומרים: 3 ביצים1/2 1 כוסות סוכר1 חבילה מרגרינה בטעם חמאה2 גביעי שמנת חמוצה6 כפות קקאו1/2 כפית אבקת סודה לשתיה1/2 2 כוסות קמח1 שקית אבקת אפיה1 שקית סוכר ונילאופן ההכנה:ממיסים את המרגרינה במיקרוגל, מוסיפים את הסוכר וסוכר הווניל ומערבבים היטב.מוסיפים בהדרגה את הביצים וממשיכים לבחוש.מוסיפים את השמנת החמוצה, לאחר מכן את הקמח עם אבקת האפייה והסודה לשתיה.מערבבים לעיסה אחידה.מוסיפים את אבקת הקקאו ומערבבים עד קבלת עיסה אחידה במרקם ובצבע.משמנים תבנית אפיה עגולה בקוטר 26 ס"מ ושופכים לתוכה את העיסה.מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות לכ-50 דקות.

חומרים:
3 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
1 חבילה מרגרינה בטעם חמאה
2 גביעי שמנת חמוצה
6 כפות קקאו
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
1/2 2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל

אופן ההכנה:
ממיסים את המרגרינה במיקרוגל, מוסיפים את הסוכר וסוכר הווניל ומערבבים היטב.
מוסיפים בהדרגה את הביצים וממשיכים לבחוש.
מוסיפים את השמנת החמוצה, לאחר מכן את הקמח עם אבקת האפייה והסודה לשתיה.
מערבבים לעיסה אחידה.
מוסיפים את אבקת הקקאו ומערבבים עד קבלת עיסה אחידה במרקם ובצבע.
משמנים תבנית אפיה עגולה בקוטר 26 ס"מ ושופכים לתוכה את העיסה.
מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות לכ-50 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר