עוגת שוקולד

 

200 גרם שוקולד מריר
1 כוס סוכר
200 גרם חמאה
5 ביצים
5 כפות קמח תופח
חצי כוס אגוזי לוז

אופן הכנה
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

מורחים בחמאה תבנית קפיצית בקוטר 24.

בסיר מעל להבה בינונית ממיסים שוקולד, סוכר וחמאה תוך בחישה מתמדת.

מסירים מהלהבה.

מקפלים את הקמח לתוך התערובת.

מעבירים לתבנית, מפזרים אגוזים מעל ואופים כ-20 דקות.

כשהעוגה מוכנה היא עדיין לחה מעט.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה