עוגת שמרים גבינה וצימוקים

בצק שמרים:500 גר' קמח100 גר' סוכר25 גר' שימרית1 ביצה מס' 150 גר' שמן5 גר' מלח25 גר' חמאה150 גר' חלבלקיפול:100 גר' חמאה + 1 כף קמחאופן הכנת הבצק:מעבדים את החומרים לבצק במהירות איטית.מוסיפים לאחר כ-10 דק' לישה את המלח ומפסיקים אחרי 1/2 דק'.עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעהמקפלים את החמאה- 3*3.מכניסים למקרר ל-6 שעות.למלית גבינה וצימוקים:500 גרם גבינה כחושה 0% שומן1 כף גדושה קורנפלור3/4 כוס סוכרקורט ונילין או כפית תמצית ונילקליפה מגוררת מ-1/2 לימון1 ביצה2 כפות צימוקים בהיריםלזיגוג:1 ביצה טרופהאבקת סוכר, לקישוטממלאים ומתפיחים:מעבירים את הבצק למשטח עבודה, ומחלקים ל-2 חלקים שווים. מרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס"מ ובגודל 25*35 ס"מ. מניחים את הבצק, כך שצלעותיו הצרות מקבילות אלינו.מניחים במרכז המלבן לאורך ערימה של מחצית ממלית הגבינה. חותכים את שולי הבצק בצורת שתי וערב – פס מימין ומעליו פס שמאל, וחוזר חלילה. מניחים לבצק לתפוח עד שהוא מכפיל את נפחו.מזגגים ואופים:מחממים תנור ל-170 מעלות. מברישים את הבצק בביצה טרופה כ-30 דקות עד להזהבה. מקשטים באבקת סוכר ומגישים חמים.רשת 'שמו קונדיטוריה':רח' טאגור 30 רמת אביב טל' 03-7448070, רח' האיצטדיון 8 קרית חיים טל' 04-8418840, רח' מוריה 30 חיפה טל' 04-8104448, רח' שלום עליכם 2 נווה שאנן חיפה טל' 04-8224684כל המוצרים והמתכונים המתוקים באתר הרשת: www.shemo.co.il

בצק שמרים:
500 גר' קמח
100 גר' סוכר
25 גר' שימרית
1 ביצה מס' 1
50 גר' שמן
5 גר' מלח
25 גר' חמאה
150 גר' חלב

לקיפול:
100 גר' חמאה + 1 כף קמח

אופן הכנת הבצק:
מעבדים את החומרים לבצק במהירות איטית.
מוסיפים לאחר כ-10 דק' לישה את המלח ומפסיקים אחרי 1/2 דק'.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה
מקפלים את החמאה- 3*3.
מכניסים למקרר ל-6 שעות.

למלית גבינה וצימוקים:
500 גרם גבינה כחושה 0% שומן
1 כף גדושה קורנפלור
3/4 כוס סוכר
קורט ונילין או כפית תמצית וניל
קליפה מגוררת מ-1/2 לימון
1 ביצה
2 כפות צימוקים בהירים
לזיגוג:
1 ביצה טרופה
אבקת סוכר, לקישוט

ממלאים ומתפיחים:
מעבירים את הבצק למשטח עבודה, ומחלקים ל-2 חלקים שווים. מרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס"מ ובגודל 25*35 ס"מ.
מניחים את הבצק, כך שצלעותיו הצרות מקבילות אלינו.
מניחים במרכז המלבן לאורך ערימה של מחצית ממלית הגבינה. חותכים את שולי הבצק בצורת שתי וערב – פס מימין ומעליו פס שמאל, וחוזר חלילה.
מניחים לבצק לתפוח עד שהוא מכפיל את נפחו.

מזגגים ואופים:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מברישים את הבצק בביצה טרופה כ-30 דקות עד להזהבה.
מקשטים באבקת סוכר ומגישים חמים.


רשת 'שמו קונדיטוריה':
רח' טאגור 30 רמת אביב טל' 03-7448070, רח' האיצטדיון 8 קרית חיים טל' 04-8418840, רח' מוריה 30 חיפה טל' 04-8104448, רח' שלום עליכם 2 נווה שאנן חיפה טל' 04-8224684
כל המוצרים והמתכונים המתוקים באתר הרשת: www.shemo.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר