עוגת תמרים ותאנים

 

חומרים ל- 2 תבניות של 600-550 גר':
200 גר' חמאה
200 גר' סוכר

אופן ההכנה:
לערבב במיקסר עם גיטרה במשך 5 דק' עד שהמסה תפוחה.
להוסיף 4 ביצים בהדרגה.
להוסיף 3 כפות רום (לא תמצית, אלא משקה).

המשך חומרים:
גרידת לימון + מיץ
300 גר' קמח
125 גר' תמרים יבשים חתוכים לרצועות קטנות
125 גר' תאנים יבשים חתוכים

המשך ההכנה:
לערבב את כל החומרים היבשים
להוסיף לחלק א' ולערבב הכל עד איחוד
אפייה ב- 160 מעלות למשך 45 דק'

צילום: דניאל לילה 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה