עוגת תפוחים

חומרים לשתי תבניות אינגליש קייק:2 כוסות סוכר3 ביצים250 גר' תפוחים קלופים200 מ"ל שמן תמצית וניל250 גר' קמח8 גר' קינמון1 שקית אבקת אפייה70 גר' צימוקים70 גר' אגוזים קצוצים עבהאופן ההכנה:מערבבים באמבטיית מים את 2 כוסות הסוכר ו-3 ביצים עד טמפ' של 42 מעלות.מעבירים למיקסר וממשיכים לטרוף.מגרדים את התפוחים הקלופים עבה ומערבבים אותם יחד עם השמן.מוסיפים את התערובת למיקסר יחד עם מעט תמצית וניל.להוסיף למיקסר את הקמח, הקינמון ואבקת האפייה.כעת יש להוסיף למיקסר את הצימוקים והאגוזים.לשמן מעט את שתי תבניות האינגליש קייק ולהעביר אליהן את התערובת.לאפות בחום של 170 מעלות למשך 40 דקות.ניתן לעטר באבקת סוכר לאחר שהתקרר."קראדיש" בית מאפה אורגנידרך אלנבי 185, חיפה. קרוב מאוד למערת אליהו ולמוזיאון הימישני עד שבת (כולל) 08:30-18:00טל. 04-8513333, 050-5664103

חומרים לשתי תבניות אינגליש קייק:
2 כוסות סוכר
3 ביצים
250 גר' תפוחים קלופים
200 מ"ל שמן
תמצית וניל
250 גר' קמח
8 גר' קינמון
1 שקית אבקת אפייה
70 גר' צימוקים
70 גר' אגוזים קצוצים עבה

אופן ההכנה:
מערבבים באמבטיית מים את 2 כוסות הסוכר ו-3 ביצים עד טמפ' של 42 מעלות.
מעבירים למיקסר וממשיכים לטרוף.
מגרדים את התפוחים הקלופים עבה ומערבבים אותם יחד עם השמן.
מוסיפים את התערובת למיקסר יחד עם מעט תמצית וניל.
להוסיף למיקסר את הקמח, הקינמון ואבקת האפייה.
כעת יש להוסיף למיקסר את הצימוקים והאגוזים.
לשמן מעט את שתי תבניות האינגליש קייק ולהעביר אליהן את התערובת.
לאפות בחום של 170 מעלות למשך 40 דקות.
ניתן לעטר באבקת סוכר לאחר שהתקרר.

"קראדיש" בית מאפה אורגני
דרך אלנבי 185, חיפה. קרוב מאוד למערת אליהו ולמוזיאון הימי
שני עד שבת (כולל) 08:30-18:00
טל. 04-8513333, 050-5664103

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר