החומרים
3 תפוחים מסוג גרנד
חצי כפית ציפורן
חצי כפית קינמון
חצי כוס סוכר
חומרים לבצק פרורים
חצי כוס סוכר
100 גרם חמאה
כוס קמח
אופן ההכנה
קולפים את התפוחים ומנקים את הליבה פורסים לפרוסות של 7-8 ס"מ
מערבבים יחד עם הציפורן הקינמון והסוכר.
לבצק הפירורים שמים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת בצק פרורי (אפשר גם לעבד את החומרים בידיים)
מעבירים את קערת התפוחים לתבנית עגולה ומפזרים את הבצק מעל בשכבה אחידה.
אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דקות עד שהפירורים אפויים וזהובים.
מגישים חם בצלוחית אישית לצד קצפת רכה וכדור גלידת וניל כשמעט קינמון בזוק עליה.
