עוגת תפוחי עץ מבצק פילו – ללא סוכר

חומרים:4 עלי פילו4 תפוחי עץ גרנד בגודל בינוני1/2 כוס אבקת "כמו סוכר" או 1.5 כפיות "דיאטיפ"2 כפות שמן קנולה או 20 גרם מרגרינה עץ הזית1/2 כפית קינמון טחוןאופן ההכנה:את העוגה מכינים בשני שלבים עיקריים:הכנת מילוי תפוח העץ:יש לקלוף ולגלען את תפוחי העץ ןלפרוס לפרוסות דקות בעובי של 3 מ"מ.מייד לאחר מכן יש לערבב את תפוחי העץ עם 1/2 כוס אבקת "כמו סוכר" ומעט קינמון.לערבב היטב בקערה..הרכבת העוגה:לוקחים את ארבעת עלי בצק הפילו ומפרידים אותם לשני צמדים בחפיפה של 50% צמד אחד ממשנהו.מברישים את העלים במעט שמן קנולה או מרגרינה עץ הזית מומסת.מניחים את מלית תפוחי העץ בחלק התחתון של העלים ומגלגלים לרולדה. מניחים על גבי תבנית האפייה, מברישים בביצה ושוב בשמן/מרגרינה.אופים במשך 25 דקות בטמפרטורה של 190 מעלות.רשת 'שמו קונדיטוריה', www.shemo.co.il

חומרים:
4 עלי פילו
4 תפוחי עץ גרנד בגודל בינוני
1/2 כוס אבקת "כמו סוכר" או 1.5 כפיות "דיאטיפ"
2 כפות שמן קנולה או 20 גרם מרגרינה עץ הזית
1/2 כפית קינמון טחון

אופן ההכנה:
את העוגה מכינים בשני שלבים עיקריים:
הכנת מילוי תפוח העץ:
יש לקלוף ולגלען את תפוחי העץ ןלפרוס לפרוסות דקות בעובי של 3 מ"מ.
מייד לאחר מכן יש לערבב את תפוחי העץ עם 1/2 כוס אבקת "כמו סוכר" ומעט קינמון.
לערבב היטב בקערה..

הרכבת העוגה:
לוקחים את ארבעת עלי בצק הפילו ומפרידים אותם לשני צמדים בחפיפה של 50% צמד אחד ממשנהו.
מברישים את העלים במעט שמן קנולה או מרגרינה עץ הזית מומסת.
מניחים את מלית תפוחי העץ בחלק התחתון של העלים ומגלגלים לרולדה.
מניחים על גבי תבנית האפייה, מברישים בביצה ושוב בשמן/מרגרינה.
אופים במשך 25 דקות בטמפרטורה של 190 מעלות.

רשת 'שמו קונדיטוריה', www.shemo.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר