fbpx

עוף בדבש

מצרכים:4 שוקי עוף נקיים1 בצל פרוס 3 כפות דבש 2 כפות רוטב סויה 1 שן שום כתוש 3 כפות מים 2 כפות מיץ לימון 4 כפות שמן זיתאופן ההכנה:מכינים את המרינדה: בקערה מערבבים מים, דבש, סויה, מיץ לימון, שמן זית ושום.מניחים את שוקי העוף בתוך המרינדה, מוסיפים את הבצל ומשהים למשך שעה בתוך המקרר. מכניסים את שוקי העוף לשקית "קוקי". יוצקים לתוך השקית גם את המרינדה.סוגרים את השקית היטב בעזרת הסוגר שבאריזה.מניחים את השקית בתוך תבנית ומחוררים אותה מעט בחלקה העליון. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 30-40 דקות, עד שמשחים יפה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
4 שוקי עוף נקיים
1 בצל פרוס
3 כפות דבש
2 כפות רוטב סויה
1 שן שום כתוש
3 כפות מים
2 כפות מיץ לימון
4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
מכינים את המרינדה: בקערה מערבבים מים, דבש, סויה, מיץ לימון, שמן זית ושום.
מניחים את שוקי העוף בתוך המרינדה, מוסיפים את הבצל ומשהים למשך שעה בתוך המקרר.
מכניסים את שוקי העוף לשקית "קוקי". יוצקים לתוך השקית גם את המרינדה.
סוגרים את השקית היטב בעזרת הסוגר שבאריזה.
מניחים את השקית בתוך תבנית ומחוררים אותה מעט בחלקה העליון.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 30-40 דקות, עד שמשחים יפה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר