עוף בזרעי שומר ופסטיס

 

עונת השומר בעיצומה. שווה לנצל אותה

מתכון ל- 4 אנשים
זמן הכנה: רבע שעה
זמן בישול: שעה
רמת קושי: קלה
כשר

חומרים:
1 עוף בינוני מחולק ל- 4
2 פקעות שומר טריות חתוכות לקוביות
2 כפות זרעי שומר יבש
מלח, פלפל שחור
חצי כוס פסטיס
2 כוסות יין לבן יבש
רבע כוס שמן זית.

אופן ההכנה:
בסיר רחב לצקת את שמן הזית ולטגן את העופות עד שהם מוזהבים מכל הכיוונים, ובעיקר העור.
להוסיף את הפסטיס ולשלהב ( זהירות על הגבות).
להניח את העופות בתבנית צלייה ולפזר עליהם את שאר המרכיבים.
לצקת בתחתית הסיר את היין הלבן היבש.
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כחצי שעה עד שלושת רבעי שעה – לדאוג שתמיד יש נוזלים
בתבנית.
להגיש עם פירה תפוחי אדמה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה