עוף בפורט

ל-5 סועדיםחומרים:5 כרעיים של עוףלמשרה: ½ כוס שמן זית משובח1/2 כוס יין פורט "הר אודם" 1 כף דבש 7 שיני שום שלמותמרק עוףפלפל ומלח לפי הטעם¼ כפית אגוז מוסקטההכנה:מכינים את המשרה: מערבבים את כל חומרי המשרה בתבנית חסינת חום, מוסיפים את העוף ומשרים לילה במקרר (או 6 שעות). למחרת, אופים בתנור בחום של 200 מעלות + גריל במשך ½ שעה, ואז הופכים לצד השני לעוד ½ שעה.

ל-5 סועדים

חומרים:
5 כרעיים של עוף

למשרה:
½ כוס שמן זית משובח
1/2 כוס יין פורט "הר אודם"
1 כף דבש
7 שיני שום שלמות
מרק עוף
פלפל ומלח לפי הטעם
¼ כפית אגוז מוסקט

ההכנה:
מכינים את המשרה: מערבבים את כל חומרי המשרה בתבנית חסינת חום, מוסיפים את העוף ומשרים לילה במקרר (או 6 שעות).
למחרת, אופים בתנור בחום של 200 מעלות + גריל במשך ½ שעה, ואז הופכים לצד השני לעוד ½ שעה.








כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר