חומרים ל-4 סועדים:
1 עוף שלם נקי
1ק"ג אוכמניות קפואות
100 גרם קשיו
100 גרם צימוקים
100 גרם פיסטוקים
100 גרם אגוזי לוז
100 בוטנים
100 גרם תאנים מיובשות
100 גרם משמשים מיובשים
100 גרם שזיפים מיובשים
2 ראשי שום מפורקים
3 יחידות בצל קצוצות דק
3 ענפי טרגון
1 כוס ליקר מנטה
1/2 כוס שמן זית
מלח/ פלפל
אופן ההכנה:
בסיר עמוק מחממים את שמן הזית ומשחימים את העוף מכל צדדיו.
מוציאים מהסיר ומכניסים פנימה את הבצל והשום.
מטגנים אותם עד שמתקבל צבע קרמל.
מוסיפים את האוכמניות ואת יתר הפירות היבשים.
מתבלים ומוסיפים את הטרגון.
מכניסים בחזרה את העוף, ומוסיפים את הליקר ואת המים עד גובה העוף.
מכסים ומבשלים למשך שעה קלה על אש נמוכה
הצעת הגשה:
על מצע אורז לבן או על פירה תפוחי אדמה או על מצע ירקות שורש מבושלים.