מרכיבים
6-8 שוקיים
8 תפוחי אדמה קלופים חתוכים ל-4 לאורך
6 בצלים פרוסים לרצועות
חצי כוס סויה
4 שיני שום
פפריקה מתוקה
400 גרם לימונים ננסים מוחמצים של "קבוצת יבנה" (נמכרים במשקל במעדניות)
1 כפית זינגוול טחון
1 כוס יין לבן (יבש)
1 כוס מים
מלח
אופן ההכנה
1. מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה.
2. בינתיים מורחים את העוף בפפריקה וזנגוויל.
3. מוסיפים את העוף המתובל וממשיכים את הטיגון עוד מעט.
4. מוסיפים את תפוחי האדמה, את השום, הלימונים הננסים
המוחמצים, הסויה, היין, המים, המלח מכסים ומבשלים על
אש בינונית כ-1/2 שעה.
5. טועמים מתקנים (בודקים מדי פעם אם חסרים נוזלים).
6. מכניסים לתנור ל-3 שעות על חום נמוך כמו פלטה בערך 110-120 מעלות.