מוצרים:
10-12 שוקיים עוף
קופסה עגבניות מרוסקות (400 גר')
2 כפיות רסק עגבניות
מלח, פלפל, מעט שמן זית לטיגון
ניתן להוסיף תבלינים על פי הטעם: שום, כמון, בזיליקום ועוד.
אופן הכנה:
משחימים היטב את שוקי העוף בסיר רחב ומעט שמן זית.
מוציאים את השוקיים. מוסיפים לסיר את העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, מדללים במעט במים. מגרדים את תחתית הסיר ומביאים לרתיחה.
מחזירים את העוף לסיר, מתבלים במעט מלח ופלפל (ושאר תבלינים) על פי הטעם.
מבשלים על אש קטנה כשעה.