עוף בתפוחי עץ וסירופ רימונים

החומרים לשישה סועדים10 כרעיים עוף12 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות4 גזרים חתוכים באורך כ- 3 ס"משורש סלרי חתוך לקוביות2 בצלים חתוכים לפלחים10 שיני שום שלמות4 שיני שום כתושות3 תפוחי עץ, גרנד סמיט, חתוכים לקוביותכוס רכז רימונים4 כפות שמן זיתמלחפלפל שחור גרוסאופן ההכנה=מורחים את הכרעיים בשום הכתוש. מערבבים את רכז הרימונים עם שמן זית, מלח ופלפל, משפשפים את הכרעיים ברוטב שנוצר. בקערה מערבבים את יתר הירקות עם הרוטב והכרעיים ומניחים למשך כשעתיים במקרר. מכניסים לשקית קוקי, קושרים היטב, ואופים בחום של 180 מעלות כשעה וחצי. פותחים את השקית ומעבירים לתבנית את הירקות והרוטב, מסדרים את הכרעיים מעל ואופים עוד חצי שעה עד שהעוף משחים.

החומרים לשישה סועדים
10 כרעיים עוף
12 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
4 גזרים חתוכים באורך כ- 3 ס"מ
שורש סלרי חתוך לקוביות
2 בצלים חתוכים לפלחים
10 שיני שום שלמות
4 שיני שום כתושות
3 תפוחי עץ, גרנד סמיט, חתוכים לקוביות
כוס רכז רימונים
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה=
מורחים את הכרעיים בשום הכתוש.

מערבבים את רכז הרימונים עם שמן זית, מלח ופלפל, משפשפים את הכרעיים ברוטב שנוצר.

בקערה מערבבים את יתר הירקות עם הרוטב והכרעיים ומניחים למשך כשעתיים במקרר.

מכניסים לשקית קוקי, קושרים היטב, ואופים בחום של 180 מעלות כשעה וחצי.

פותחים את השקית ומעבירים לתבנית את הירקות והרוטב, מסדרים את הכרעיים מעל ואופים עוד חצי שעה עד שהעוף משחים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר