עוף כפר מתוק

מצרכים: 4 נתחים של חזה עוף 2 כוסות רוטב איטלקי כף גדושה של זעתר 2 גבעולי פטרוזיליה קצוצה 1/2 בצל קצוץ דק מלח ופלפל לפי הטעם 1 פחית קוקה קולה לא דיאט 100 גר' דבש דבורת התבור 1/4 כוס סוכר חום 1/4 כוס קטשופ אופן ההכנה: מנקבים את חזה העוף באמצעות קיסם. מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד. מניחים את חזה העוף על גבי רדיד אלומיניום.יוצקים את התערובת על גבי העוף, ומכסים את העוף ברדיד. מכניסים את העוף למקרר למשך 12 שעות. מוציאים את חזה העוף מהרדיד וצולים אותו בתנור או על גבי גריל למשך כ- 20 דקות.מגישים עם יין לבן חצי יבש. "דבורת התבור"- מרכז מבקרים בשדמות דבורה המקיים לקראת חגי תשרי, במהלך כל ימות השבוע, כולל שבת, "פסטיבל דבש". במסגרתו יערכו סיורים הכוללים ביקור במכון רדיית דבש, ביקור במצפה דבורים, אולם גידול אלפי פקעות משי ויצירה לילדים.

מצרכים:
4 נתחים של חזה עוף
2 כוסות רוטב איטלקי
כף גדושה של זעתר
2 גבעולי פטרוזיליה קצוצה
1/2 בצל קצוץ דק
מלח ופלפל לפי הטעם
1 פחית קוקה קולה לא דיאט
100 גר' דבש דבורת התבור
1/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס קטשופ

אופן ההכנה:
מנקבים את חזה העוף באמצעות קיסם.
מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם אחיד.
מניחים את חזה העוף על גבי רדיד אלומיניום.
יוצקים את התערובת על גבי העוף, ומכסים את העוף ברדיד.
מכניסים את העוף למקרר למשך 12 שעות.
מוציאים את חזה העוף מהרדיד וצולים אותו בתנור או על גבי גריל למשך כ- 20 דקות.
מגישים עם יין לבן חצי יבש.

"דבורת התבור"- מרכז מבקרים בשדמות דבורה המקיים לקראת חגי תשרי, במהלך כל ימות השבוע, כולל שבת, "פסטיבל דבש". במסגרתו יערכו סיורים הכוללים ביקור במכון רדיית דבש, ביקור במצפה דבורים, אולם גידול אלפי פקעות משי ויצירה לילדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר