fbpx

עוף ממולא – רבע עוף (חזה עם עור וכנף) ממולא אורז, בשר וירקות

ל- 4 מנות/סועדיםחומרים: 4 יח' רבעי עוףחומרים למילוי:200 גר' אורז מבושל500 גר' בשר בקר טחון100 גר' בצל חתוך לקוביות100 גר' פלפל אדום חתוך לקוביותמלח ופלפל לפי הטעםחומרים לרוטב:1 כוס יין אדום יבש50 גר' דבשג'ינג'ר לפי הטעם אופן ההכנה:הכנת המילוי: מטגנים את הבשר, הבצל והפלפל, מוסיפים את האורז המבושל, מערבבים היטב את כל המרכיבים, מטבלים וממלאים את חזה העוף.אופים 30 דקות בחום – 180 מעלות. ובינתיים מכינים את הרוטב.הכנת הרוטב: מבשלים את כל מרכיבי הרוטב על אש נמוכה כ – 20 דקות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, ויוצקים את הרוטב על העוף.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ל- 4 מנות/סועדים

חומרים:
4 יח' רבעי עוף
חומרים למילוי:
200 גר' אורז מבושל
500 גר' בשר בקר טחון
100 גר' בצל חתוך לקוביות
100 גר' פלפל אדום חתוך לקוביות
מלח ופלפל לפי הטעם
חומרים לרוטב:
1 כוס יין אדום יבש
50 גר' דבש
ג'ינג'ר לפי הטעם


אופן ההכנה:
הכנת המילוי:
מטגנים את הבשר, הבצל והפלפל, מוסיפים את האורז המבושל, מערבבים היטב את כל המרכיבים, מטבלים וממלאים את חזה העוף.
אופים 30 דקות בחום – 180 מעלות. ובינתיים מכינים את הרוטב.

הכנת הרוטב:
מבשלים את כל מרכיבי הרוטב על אש נמוכה כ – 20 דקות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, ויוצקים את הרוטב על העוף.




ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר