ל- 4 מנות/סועדים
חומרים:
4 יח' רבעי עוף
חומרים למילוי:
200 גר' אורז מבושל
500 גר' בשר בקר טחון
100 גר' בצל חתוך לקוביות
100 גר' פלפל אדום חתוך לקוביות
מלח ופלפל לפי הטעם
חומרים לרוטב:
1 כוס יין אדום יבש
50 גר' דבש
ג'ינג'ר לפי הטעם
אופן ההכנה:
הכנת המילוי:
מטגנים את הבשר, הבצל והפלפל, מוסיפים את האורז המבושל, מערבבים היטב את כל המרכיבים, מטבלים וממלאים את חזה העוף.
אופים 30 דקות בחום – 180 מעלות. ובינתיים מכינים את הרוטב.
הכנת הרוטב:
מבשלים את כל מרכיבי הרוטב על אש נמוכה כ – 20 דקות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, ויוצקים את הרוטב על העוף.
ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"