fbpx

עוף מרוקאי

חומרים:4 בצלים חתוכים לרצועות¼ כוס שמן5 כפות סוכר½1 כוסות יין אדום מתוק10 שזיפים שחורים מגולענים וחתוכים לחצי2 כפות שקדים קלויים1 עוף שלם, מבושל במים כ- 35 דקותאופן ההכנה:מטגנים בסיר עם שמן את רצועות הבצל עד לקבלת צבע חום.מוסיפים את הסוכר ומערבבים בכף עץ עד שהסוכר נמס מוסיפים את היין האדום והשזיפים. בצד מנקים את העוף המבושל מעור ועצמות וחותכים לרצועות עבות.מוסיפים את העוף אל הרוטב,ומערבבים על לספיגת הטעמים בעוף. מתכון מפסטיבל "מאמא צ'רלי" ב-Olive Leaf עד 16.6.11מסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביבטל. 03-5219300
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
4 בצלים חתוכים לרצועות
¼ כוס שמן
5 כפות סוכר
½1 כוסות יין אדום מתוק
10 שזיפים שחורים מגולענים וחתוכים לחצי
2 כפות שקדים קלויים
1 עוף שלם, מבושל במים כ- 35 דקות

אופן ההכנה:
מטגנים בסיר עם שמן את רצועות הבצל עד לקבלת צבע חום.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים בכף עץ עד שהסוכר נמס
מוסיפים את היין האדום והשזיפים.
בצד מנקים את העוף המבושל מעור ועצמות וחותכים לרצועות עבות.
מוסיפים את העוף אל הרוטב,ומערבבים על לספיגת הטעמים בעוף.

מתכון מפסטיבל "מאמא צ'רלי" ב-Olive Leaf עד 16.6.11
מסעדת השף Olive Leaf במלון שרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב
טל. 03-5219300

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר