עוף קדרה ברימונים ודבש

 

מצרכים:
עוף שלם (אם ניתן, בקשו מהקצב שלכם בלי עצמות)
2 כוסות מיץ רימונים סחוט טרי
2 כפות דבש
5 בצלי שאלוט
1/2 כוס יין אדום
גבעולי סלרי

אופן ההכנה:
לטגן את הבצלים בשמן זית עד לשקיפות. להוסיף את היין ולצמצם בחצי.
מוסיפים את מיץ הרימונים והדבש, ולצמצם שוב לחצי.
לקרר.
ברוטב שנוצר משרים את העוף לילה לפני בתבנית מכוסה בניילון נצמד.
מניחים בתחתית סיר קדרה את גבעולי הסלרי, ועליהם את העוף עם מישרת הרימונים.
מכניסים מכוסה לתנור ב- 180 מעלות.
כל חצי שעה פותחים את הסיר ומזגגים את העוף עם המישרה שבתוך הסיר. לאחר שעתיים העוף מוכן.

רשת מעדניות הגורמה, יוז'י":
סניף כפר שמריהו – רח' הזורע 2, מ. מסחרי כפר שמריהו, טל: 09-9564455
סניף כפר קרית אונו – רח' המעגל 58, מ. מסחרי רימון, קריית – אונו, טל: 03-5349674
http://www.yoji.co.il/profile.html






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה