עוף קן-קיו-ואן

הכנה מקדימה לעוף:קורט סוכרכפית מלחקורט פלפל לבן1 כפית קורנפלורמים200 גר' חזה עוף חתוך לרצועותמערבבים את העוף עם המוצרים היבשים היטב בסיר. מוסיפים מים ומבשלים ללא רתיחה כ-5 דקות.מסננים ונותנים לעוף להתקרר.חןמרים:1 כף פלפל ירוק חתוך לרצועות1 כף פלפל אדום חתוך לרצועות1 כף בזיליקום טרי שלם1 כף חציל קלוף חתוך לקוביות בינוניות1 כף רצועות במבו- שוטס1 כף פטריות שיטקה1 כף אפונה1 כפית מחית קארי ירוק (או אדום)1/3 פחית חלב קוקוסחזה עוף עשוי עפ"י הוראות הכנה מקדימה2 כפות שמן סויההוראות הכנה:מחממים שמן בווק, ומוסיפים קארי ירוק וחלב קוקוס (ניתן להוסיף צ'ילי חריף ליתר חריפות).מערבבים עד שעולה ריח הקוקוס (בערך דקה). מוסיפים את העוף, כפית מלח, כפית סוכר ופלפל לבן.טועמים ומשפרים תיבול. מוסיפים את כל הירקות מלבד הבזיליקום, ומבשלים תוך כדי ערבוב ו"הקפצה". אחרי שהירקות מתרככים טועמים שוב. מוסיפים את הבזיליקום, מורידים מהאש, ומגישים מיד.ממתכוני שבוע טעמים בעמקים 2006מיטב מסעדות עמק יזרעאל וסביבותיו מפנקות בארוחות גורמה במחיר 89 ₪12-18 בפברואר 2006

הכנה מקדימה לעוף:
קורט סוכר
כפית מלח
קורט פלפל לבן
1 כפית קורנפלור
מים
200 גר' חזה עוף חתוך לרצועות

מערבבים את העוף עם המוצרים היבשים היטב בסיר.
מוסיפים מים ומבשלים ללא רתיחה כ-5 דקות.
מסננים ונותנים לעוף להתקרר.

חןמרים:
1 כף פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 כף פלפל אדום חתוך לרצועות
1 כף בזיליקום טרי שלם
1 כף חציל קלוף חתוך לקוביות בינוניות
1 כף רצועות במבו- שוטס
1 כף פטריות שיטקה
1 כף אפונה
1 כפית מחית קארי ירוק (או אדום)
1/3 פחית חלב קוקוס
חזה עוף עשוי עפ"י הוראות הכנה מקדימה
2 כפות שמן סויה

הוראות הכנה:
מחממים שמן בווק, ומוסיפים קארי ירוק וחלב קוקוס (ניתן להוסיף צ'ילי חריף ליתר חריפות).
מערבבים עד שעולה ריח הקוקוס (בערך דקה). מוסיפים את העוף, כפית מלח, כפית סוכר ופלפל לבן.
טועמים ומשפרים תיבול.
מוסיפים את כל הירקות מלבד הבזיליקום, ומבשלים תוך כדי ערבוב ו"הקפצה".
אחרי שהירקות מתרככים טועמים שוב. מוסיפים את הבזיליקום, מורידים מהאש, ומגישים מיד.


ממתכוני שבוע טעמים בעמקים 2006
מיטב מסעדות עמק יזרעאל וסביבותיו
מפנקות בארוחות גורמה במחיר 89 ₪
12-18 בפברואר 2006



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר