עופיון אורגני בדבש תמרים ולואיזה ממולא בקוסקוס מלא, בצל מטוגן, משמש וזרש פרסי

 

חומרים ל-4 מנות
4 עופיונים אורגנים קטנים

חומרים למרינדה
רבע כוס סויה
רבע כוס שמן זית
2 כפות דבש
2 כפות עלי לואיזה קצוצים
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
1 כפית עשב לימון קצוץ
רבע כוס יין לבן
מלח, פלפל

לקוסקוס
250 גרם קוסקוס מלא-קוסקוס זה משפחה חמה
100 גרם זרש פרסי יבש
150 גרם משמשים טריים חתוכים לקוביות ומוקפצות קלות בשמן זית ומעט סוכר חום
1 בצל בנוני חתוך לקוביות מטוגן קלות
1 כף דבש
מלח, פלפל שחור, מעט צ'ילי אדום טרי

אופן הכנה
1. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות יצרן ומקררים.

2. מערבבים את שאר חומרי המילוי עם הקוסקוס לתערובת אחידה.
3. ממלאים את העופיונים עם הקוסקוס ומסדרים בתבנית אפייה.
4. מערבבים את כל חומרי המרינדה ויוצקים על העופיונים ומשרים כ-20 דקות בחוץ.
5. צולים בתנור שחומם מראש כ-30 דקות בחום של 180 מעלות.








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה