עופיון אורגני בדבש תמרים ולואיזה ממולא בקוסקוס מלא, בצל מטוגן, משמש וזרש פרסי

חומרים ל-4 מנות 4 עופיונים אורגנים קטניםחומרים למרינדהרבע כוס סויהרבע כוס שמן זית2 כפות דבש2 כפות עלי לואיזה קצוצים1 כפית ג'ינג'ר מגורר1 כפית עשב לימון קצוץרבע כוס יין לבןמלח, פלפל לקוסקוס250 גרם קוסקוס מלא-קוסקוס זה משפחה חמה100 גרם זרש פרסי יבש150 גרם משמשים טריים חתוכים לקוביות ומוקפצות קלות בשמן זית ומעט סוכר חום1 בצל בנוני חתוך לקוביות מטוגן קלות1 כף דבשמלח, פלפל שחור, מעט צ'ילי אדום טרי אופן הכנה1. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות יצרן ומקררים.2. מערבבים את שאר חומרי המילוי עם הקוסקוס לתערובת אחידה.3. ממלאים את העופיונים עם הקוסקוס ומסדרים בתבנית אפייה.4. מערבבים את כל חומרי המרינדה ויוצקים על העופיונים ומשרים כ-20 דקות בחוץ.5. צולים בתנור שחומם מראש כ-30 דקות בחום של 180 מעלות.

חומרים ל-4 מנות
4 עופיונים אורגנים קטנים

חומרים למרינדה
רבע כוס סויה
רבע כוס שמן זית
2 כפות דבש
2 כפות עלי לואיזה קצוצים
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
1 כפית עשב לימון קצוץ
רבע כוס יין לבן
מלח, פלפל

לקוסקוס
250 גרם קוסקוס מלא-קוסקוס זה משפחה חמה
100 גרם זרש פרסי יבש
150 גרם משמשים טריים חתוכים לקוביות ומוקפצות קלות בשמן זית ומעט סוכר חום
1 בצל בנוני חתוך לקוביות מטוגן קלות
1 כף דבש
מלח, פלפל שחור, מעט צ'ילי אדום טרי

אופן הכנה
1. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות יצרן ומקררים.

2. מערבבים את שאר חומרי המילוי עם הקוסקוס לתערובת אחידה.
3. ממלאים את העופיונים עם הקוסקוס ומסדרים בתבנית אפייה.
4. מערבבים את כל חומרי המרינדה ויוצקים על העופיונים ומשרים כ-20 דקות בחוץ.
5. צולים בתנור שחומם מראש כ-30 דקות בחום של 180 מעלות.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר