עופיונים ממולאים באורז ואווז מעושן

מצרכים: עופיונים 1 כוס אורז 3 בצלים בינוניים100 גרם חזה אווז מעושן50-100 גרם צנוברים מטוגנים בשמן זיתלמרינדה:1/2 כוס שמן רגיל (או שמן זית).1 כף סויה3 שיני שום כתושות. 3 מלח/פלפל/פפריקהאופן ההכנה:לחתוך 1 בצל ולטגן עם קצת שמן זית בסיר עד שהבצל נהיה שקוף.להוסיף את האורז ולהמשיך לטגן ל- 3 דקות נוספות.להוסיף 3/4 כוס מים, מלח, פלפל, עד שרותח, ולבשל על אש קטנהכ- 10 דקות.במחבת נפרדת:לחתוך 2 בצלים לקוביות ולטגן בשמן זית, להוסיף את האווז המעושן ולטגן קלות כ- 5 דקות.להוריד מהאש.בקערה לערבב את כל המרכיבים: אורז, חזה אווז, וצנוברים ולקרר.למלא את העופיונים בתערובת האורז, ולתפור את הפתח שלהם.למרוח את העופיונים עם המשרה, ולהשרות כשעה לפני הצלייה.צלייה ב- Cobb*: לשים 12 גחלים,להדליק בחוץ עד שהגחלים יהיו בצבע אפור (10-15 דקות). לשים את העופיונים על רשת ה-Cobb,לכסות עם המכסה.לאחר כ- 30 דקות לבדוק האם מוכן.הערה: ניתן לבשל את העופיונים ללא המילוי.* ה – COBB הינו כלי בישול חדשני, קל לתפעול, לניקוי, ונשיאה.ה-COBB מתאים לבישול בתוך הבית והן בטיולים.

מצרכים:
עופיונים
1 כוס אורז
3 בצלים בינוניים
100 גרם חזה אווז מעושן
50-100 גרם צנוברים מטוגנים בשמן זית

למרינדה:
1/2 כוס שמן רגיל (או שמן זית).
1 כף סויה
3 שיני שום כתושות.
3 מלח/פלפל/פפריקה

אופן ההכנה:
לחתוך 1 בצל ולטגן עם קצת שמן זית בסיר עד שהבצל נהיה שקוף.
להוסיף את האורז ולהמשיך לטגן ל- 3 דקות נוספות.
להוסיף 3/4 כוס מים, מלח, פלפל, עד שרותח, ולבשל על אש קטנה
כ- 10 דקות.

במחבת נפרדת:
לחתוך 2 בצלים לקוביות ולטגן בשמן זית, להוסיף את האווז המעושן ולטגן קלות כ- 5 דקות.
להוריד מהאש.

בקערה לערבב את כל המרכיבים:
אורז, חזה אווז, וצנוברים ולקרר.
למלא את העופיונים בתערובת האורז, ולתפור את הפתח שלהם.
למרוח את העופיונים עם המשרה, ולהשרות כשעה לפני הצלייה.

צלייה ב- Cobb*:
לשים 12 גחלים,להדליק בחוץ עד שהגחלים יהיו בצבע אפור (10-15 דקות). לשים את העופיונים על רשת ה-Cobb,לכסות עם המכסה.
לאחר כ- 30 דקות לבדוק האם מוכן.

הערה: ניתן לבשל את העופיונים ללא המילוי.

* ה – COBB הינו כלי בישול חדשני, קל לתפעול, לניקוי, ונשיאה.
ה-COBB מתאים לבישול בתוך הבית והן בטיולים.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר