עופיונים עם קונפי אתרוגים תמרים ונענע

מצרכים:2 יח' עופיונים מחולקים לרבעים1/2 כוס שמן זית1 אתרוג בשל וצהוב7 תמרים צהובים1/2 כוס סוכרצרור נענע1/4 כפית פלפל לבן2 שיני שום2 כוס מיםאופן ההכנה:חותכים את האתרוג, מורידים חלק מהקליפה ואת הגרעינים.מבשלים מספר דקות את האתרוג (להוציא את המרירות).שוטפים במים קרים וחוזרים על פעולה זאת 3 פעמים.מוציאים את הגלעין מהתמרים וחותכים ל-4.בסיר מניחים את האתרוג, התמרים, סוכר, מים.מבשלים בחום נמוך כ- 20 דקות.קוצצים את השום מערבבים עם הנענע, שמן זית, מלח, פלפל והקונפי.יוצקים על העוף את המרינדה.מכניסים את העוף לתנור לחום של 170 מעלות כ- 45 דקות.   צילום אימרי מדר

מצרכים:
2 יח' עופיונים מחולקים לרבעים
1/2 כוס שמן זית
1 אתרוג בשל וצהוב
7 תמרים צהובים
1/2 כוס סוכר
צרור נענע
1/4 כפית פלפל לבן
2 שיני שום
2 כוס מים

אופן ההכנה:
חותכים את האתרוג, מורידים חלק מהקליפה ואת הגרעינים.
מבשלים מספר דקות את האתרוג (להוציא את המרירות).
שוטפים במים קרים וחוזרים על פעולה זאת 3 פעמים.
מוציאים את הגלעין מהתמרים וחותכים ל-4.
בסיר מניחים את האתרוג, התמרים, סוכר, מים.
מבשלים בחום נמוך כ- 20 דקות.
קוצצים את השום מערבבים עם הנענע, שמן זית, מלח, פלפל והקונפי.
יוצקים על העוף את המרינדה.
מכניסים את העוף לתנור לחום של 170 מעלות כ- 45 דקות.

 

צילום אימרי מדר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר