"עינת תעשיות מזון" עם קו כריכים במותג "עינת" בעל אורך חיי מדף של 3 שבועות

"עינת תעשיות מזון" (בבעלות קיבוץ עינת), המתמחה בפיתוח וייצור מוצרי מאפה בעלי חיי מדף ארוכים (בעיקר קרוטונים ופירורי לחם עבור תעשיות המזון), נכנסת לראשונה לייצור כריכים במותג החברה ובטכנולוגיה חדשנית – פרי פיתוח של החברה.
כריכים אלה הנם בעלי אורך חיי מדף של 3 שבועות ויותר (בקירור, לעומת כ- 3 ימים כפי הקיים בשוק הכריכים).
בפיתוח קו המוצרים החדש השקיעה החברה למעלה מ-2 מיליון ₪, הן בפיתוח המוצרים והן בהקמת קווי ייצור ותהליכי ייצור חדשניים.

קו הכריכים החדש מציג לראשונה כריכים המורכבים מפיתוח של לחמניה המסוגלת להכיל שלל מילויים הנשמרים בטריותם ובאיכותם (בקירור – 0-4 מעלות) למשך שלושה שבועות מיום הייצור. פיתוח זה מאפשר לצרכן ליהנות מכריך טרי ששהה במקרר מספר ימים, ומקנה חסכון משמעותי בכל הקשור להוצאות הלוגיסטיות של אספקת מלאי למדפים.

קו המוצרים החדש יכלול 6 סוגי כריכים שיוצעו בלחמניות טריות עם מגוון מילויים – צמחוני, בשרי וחלבי.

הכריכים החדשים שווקו בפיילוט ראשוני בהצלחה רבה לחיילי צה"ל במלחמת לבנון האחרונה, ובימים אלה בודק צה"ל אספקה שוטפת של הכריכים לבסיסים וחיילות השדה. כמו כן, הכריכים משווקים בימים אלה במכונות ממכר אוטומטיות ברחבי הארץ.
בהמשך מתכננת החברה קו ארוחות קלות במגשית – המשלבות בנוסף לכריכים גם תוספות מסוגים שונים – אנטי פסטי, סלט ירוק, קבנוסים, חמוצים ועוד, שישווקו בשלב ראשון בחנויות הנוחות של תחנות הדלק.
החברה בוחנת שיתופי פעולה לאספקת ארוחות כריכים עבור משלחות וצרכנים היוצאים לחו"ל הזקוקים למוצרים כשרים מתוצרת הארץ.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה