עינת תעשיות מזון קיבלה תו ISO 22000 לבטיחות מזון

חברת "עינת תעשיות מזון" בבעלות קיבוץ עינת, המתמחה בפיתוח וייצור מוצרי מאפה בעלי חיי מדף ארוכים, הוסמכה לתקן החדש ISO 22000 הניתן מטעם ארגון ISO העולמי והעוסק בבטיחות במזון.
לצורך קבלת התקן השקיעה החברה כ-200,000 ₪ בהתאמות ובהדרכות לדרישות התקן.

ראובן וידה, הטכנולוג הראשי של החברה, אומר: "אנחנו אחת מחברות המזון הראשונות בישראל שהוסמכו לתקן בינלאומי חדש זה לניהול בטיחות המזון, המשלב בתוכו גם את ה- HACCP. קבלת התקן החדש תסייע לחברה בבניית נוהלי בקרה ובטיחות טובים יותר וביצירת יתרון שיווקי ותדמיתי משמעותי בשוק הבינלאומי, שיעמיד את החברה בקו אחד מול יצרניות המזון האחרות באותו ענף".

בנוסף לתקן החדש, "עינת תעשיות מזון" עלתה לדרג A בתקן ה-BRC
(BRITISH RETAIL CONSORTION) – הדרג הגבוה ביותר, וכן מוסמכת לתקן ISO 14000 – תקן לניהול איכות הסביבה.

"עינת תעשיות מזון" הנה יצרנית הקרוטונים המובילה בישראל ומהמובילות בעולם, והספקית הגדולה בישראל של פירורי לחם ופתרונות ציפוי לתעשיות המזון בישראל. החברה מייצאת לכ- 20 מדינות ברחבי העולם. מבין לקוחותיה הגדולים בחו"ל – חברת יונילוור עבור מרקי קנור, חברת נסטלה, חברת קרפט האמריקאית ועוד.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה