תכנית "בתיאבון" – מדיניות מזון עירונית בהובלת סגנית ראש העיר מהרטה ברוך רון, בשיתוף הרשות לאיכות הסביבה בעיריית תל אביב יפו ולשכת הבריאות המחוזית של משרד הבריאות, מבקשת לעודד את ילדי העיר לאכול מזון בריא יותר. התכנית מציעה דרכים לעודד אכילה של פירות וירקות במוסדות החינוך ובקהילה.
מהרטה ברוך רון אומרת: "מדובר בתכנית חדישה ומקיפה, שמהותה הנגשת מזון בריא לכולם. התכנית כוללת מספר פרויקטים חשובים כמו סדנאות "מקרר בריא" המכשירות את הגננות והסייעות להגשת מזון בריא לילדינו, ותכנית "יום הולדת בריא" המונהגת בגני הילדים בעיר".
התכנית יצאה לדרך בפיילוט שבמסגרתו יוצבו מכונות פרי טרי בארבעה מרכזים קהילתיים – בית פרנקפורט, מגיד, צהלה ובית תמי. המכונות האוטומטיות יציעו פירות וירקות חתוכים טריים ארוזים בשקיות, בתוספת גרנולה ויוגורט, ובמחירים המוגדרים כנגישים. מפעל 'פרי טרי' מספק חיתוך ואריזה של פירות טריים, בתהליך המבטיח שמירה על איכות הפרי והארכת חיי המדף של הפרי ובאישור משרד הבריאות.