fbpx

עלה פילו במילוי אגסים

מצרכים ל 6 מנות6 עלי פילו 6 אגסים קטנים6 כפות יין לבןתרסיס שמן אופן הכנהקולפים את האגסים וחותכים לקוביותמבשלים ביין עד ריכוך האגסים וספיגת היין.פורסים את עלי הפילו מניחים 1/6 מהתערובת על כל עלה, מקפלים ומרססים במתז אחד מתרסיס השמן אופים בתנור דקות ספורות עד השחמה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל 6 מנות
6 עלי פילו
6 אגסים קטנים
6 כפות יין לבן
תרסיס שמן

אופן הכנה
קולפים את האגסים וחותכים לקוביות

מבשלים ביין עד ריכוך האגסים וספיגת היין.

פורסים את עלי הפילו

מניחים 1/6 מהתערובת על כל עלה, מקפלים ומרססים במתז אחד מתרסיס השמן

אופים בתנור דקות ספורות עד השחמה



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר