עלי בטטה מוקפצים

מתכון של משק אורגני המעפיל על בסיס עלי בטטה שאפשר לעשות איתם כל מה שעושים עם תרד. העלים בשרניים עם טעם רענן וטרי

מוסיפים את גבעולי הבטטה והעלים ומקפיצים קלות עד חצי התרככות. צילום מירב מידן
מוסיפים את גבעולי הבטטה והעלים ומקפיצים קלות עד חצי התרככות. צילום מירב מידן

חומרים

חופן גבעולי ועלי בטטה

שמן קוקוס או שמן זית

4 שיני שום כתושות

מיץ מחצי לימון

מלח גס

אם אוהבים: קצת סויה או צ'ילי חריף

קצת שומשום

אופן ההכנה

מחממים מחבת או ווק עם קצת שמן.

מוסיפים שיני שום.

לאחר כחצי דקה מוסיפים את גבעולי הבטטה והעלים.

מקפיצים קלות עד חצי התרככות.

מוסיפים כף מים ומלח גס.

אם אוהבים, זה הזמן להוסיף סויה ו/או צ'ילי גרוס

מכבים את האש ומזליפים לימון.

הגשה

אפשר לפזר קצת שומשום ולהגיש.

לכל הפרטים על עלי הבטטה וסל ירקות של משק אורגני המעפיל

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה