עלי סיגר עם בטטה וגבינת סימפוניה

חומרים לכ- 25 סיגרים:חבילת עלי סיגר מופשרים1 בטטה קלופה, קצוצה לקוביות ומבושלת.2 יחידות גבינת סימפוניה טבעימלח, פלפלשמן למריחהאופן ההכנה:בקערה מערבבים סימפוניה, בטטה, מלח ופלפל ומניחים בצד.את עלי הסיגר פורסים על השולחן ומניחים במרכז מתערובת הגבינה. מקפלים לצורת סיגר/מעטפה, ומדביקים עם מעט מים.אופים בתנור חם ב-180 מעלות כ-15 דקות, או מטגנים בשמן עמוק.

חומרים לכ- 25 סיגרים:
חבילת עלי סיגר מופשרים
1 בטטה קלופה, קצוצה לקוביות ומבושלת.
2 יחידות גבינת סימפוניה טבעי
מלח, פלפל
שמן למריחה

אופן ההכנה:
בקערה מערבבים סימפוניה, בטטה, מלח ופלפל ומניחים בצד.
את עלי הסיגר פורסים על השולחן ומניחים במרכז מתערובת הגבינה.
מקפלים לצורת סיגר/מעטפה, ומדביקים עם מעט מים.
אופים בתנור חם ב-180 מעלות כ-15 דקות, או מטגנים בשמן עמוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר