עסקיות שבת חדשות באינגריד

העסקיות של אינגריד מגיעות לסוף השבוע. לכל אורך חודשי החורף, עסקיות הצהריים הכדאיות והטעימות של אמצע השבוע יוגשו גם בצהרי שבת החל מהשעה 12:00-17:00.

עסקית השבת כוללת מנה ראשונה ועיקרית+ תוספת לבחירה בליווי לחם הבית במחיר המנה העיקרית בלבד. (39-86 שקל).

תפריט הצהריים של אינגריד נבנה על ידי שף אורי לוי, ומציע טעמים מחומרי הגלם הטריים ביותר – פירות ים, בשרים משובחים, ירקות, גבינות ופירות.

להלן הצצה לתפריט

מנות פתיחה
פטה כבד עוף; סלט ירוק; אנטי פסטי; חציל באלדי קלוי בליווי יוגורט, גבינת פטה וגרגרי רימון; מרק היום; סלט ערבי.

מנות עיקריות
סלט שורשים ופטה (40 שקל), סלט קורנביף (39 שקל), סלט עוף (40 שקל), סטייק אנטריקוט (86 שקל), סטייק פרגית בגריל ברוטב ברביקיו (46 שקל), דג סלמון על הגריל עם פירה תרד ברוטב מיסו (68 שקל), רביולי בטטה במילוי בטטה בשמנת, פרמזן ומרווה (41 שקל), המבורגר בקר (220 גרם) מוגש על לחמניה בליווי חסה, עגבניה ובצל (42 שקל), קבבוני טלה על מצע בורגול ברוטב עגבניות (52 שקל), שניצל עוף (42 שקל), כבד עוף על מצע פירה ברוטב מרסלה (49 שקל), חזה עוף בטריאקי על מצע ירקות אדמה (49 שקל), דניס על מצע ירקות ירוקים במחאת פרמזן (84 שקל) ומבחר של ספיישלים וקדרות לחורף.

כל מנה עיקרית מוגשת בליווי תוספת לבחירה: צ'יפס, הום פרייז, סלט ירוק, רטטוי ירקות, פירה, סלט ערבי.

אינגריד- רסטו בר
שעות פתיחה: 12:00- עד אחרון הלקוחות
המסגר 9, תל אביב טלפון: 6880022- 03






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה