fbpx

"עץ הזית" הכתיר את הזוכה בתחרות המתכונים האינטראקטיבית: שקשוקה חצילים ובולגרית

הפרס למנצחת: מגוון מוצרי חשמל למטבח: מקרר, מדיח, תנור, כיריים ומיקרוגל בשווי עשרות אלפי שקלים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

שמן תעשיות הודיעה על סיומה של תחרות המתכונים האינטראקטיבית באתר האינטרנט החדש של מותג "עץ הזית". מטרת התחרות הייתה לקרב את הצרכנים למותג על ידי שדרוג המתכונים הבסיסיים שניתנו באתר החברה בכתובת: www.etzhazait.co.il.

במהלך התחרות נכנסו הגולשים לאתר והציעו מתכונים המשדרגים את המתכונים הבסיסיים שניתנו באתר החברה ב-6 קטגוריות: שניצל, לביבה, סופגניה, אורז, שקשוקה וחביתה.
בסך הכל פורסמו 2000 מתכונים, והיו כ– 2,7500 כניסות.
המתכון הזוכה הוא "שקשוקה חצילים ובולגרית" של אלינור מנחם, בת 27 ממעלות. אלינור זכתה בחבילת מוצרי חשמל למטבח ממיטב היצרנים: מקרר, , מדיח, תנור, כיריים ומיקרוגל. שווי הפרס עשרות אלפי שקלים.
כל משתתף בתחרות קיבל בקבוק שמן "מיקס" של "עץ הזית". הזוכה בפרס הגדול נבחרה על ידי ועדת השופטים עם שקלול דרוג הגולשים.

המתכון הזוכה ל"שקשוקה חצילים ובולגרית"
של אלינור מנחם:


משך ההכנה: כ-20 דקות

המצרכים:
4 עגבניות
1 חציל קטן
5 ביצים
1 בצל
2-3 שיני שום
1 רסק עגבניות
קובייה של בולגרית
מרק עוף
שמן קנולה של "עץ הזית"
פלפל שחור
פלפל צ'ילי (לא חובה, למי שאוהב)

אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל, את החצילים והעגבניות לקוביות של חצי סנטימטר.
מחממים חצי כוס שמן קנולה של עץ הזית במחבת, מטגנים את הבצל והחצילים עד שמקבלים צבע זהוב/חום, מוסיפים את העגבניות (אם חסר רוטב אפשר להוסיף חצי כוס מים), מוסיפים את התבלינים והשום, ומוסיפים את הבולגרית ומכסים לכ- 5 דקות.
מוסיפים את הביצים. במידה ורוצים שהחלמון יהיה קשה, מכסים את המחבת. אם מעדיפים חלמון נוזלי, מכסים חלקית.
לאחר 5 דקות שקשוקה מוכנה. פורסים לחם ונהנים.

הערות:
אפשר בלי הבולגרית למי שלא אוהב. ניתן לפזר פטרוזיליה קצוצה מלמעלה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה