fbpx

עצמות מח ממולאות בקבב אנטריקוט

מצרכים ל-6 סועדים6 יחידות עצמות מח, בגובה 7 ס"מ מרוקנות מבשר המח. 300 גרם אנטריקוט מספר עלי תרד קצוציםמעט פיסטוקים טחוניםמלח, פלפלאופן ההכנהלעטוף כל אחת מעצמות המח בסרט כרישה בצורת פפיון במרכזה. לקצוץ את האנטריקוט בקיצוץ גס, ולהוסיף לו את מח העצמות המרוקן, עלי התרד והתבלינים. למלא בתערובת את העצמות הריקות. לסגור את פתחי העצמות עם הפיסטוקים הטחונים. להכניס לתנור חם מאוד למשך 6 דקות ולהגיש.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל-6 סועדים
6 יחידות עצמות מח, בגובה 7 ס"מ מרוקנות מבשר המח.
300 גרם אנטריקוט
מספר עלי תרד קצוצים
מעט פיסטוקים טחונים
מלח, פלפל

אופן ההכנה
לעטוף כל אחת מעצמות המח בסרט כרישה בצורת פפיון במרכזה.

לקצוץ את האנטריקוט בקיצוץ גס, ולהוסיף לו את מח העצמות המרוקן, עלי התרד והתבלינים. למלא בתערובת את העצמות הריקות.

לסגור את פתחי העצמות עם הפיסטוקים הטחונים.

להכניס לתנור חם מאוד למשך 6 דקות ולהגיש.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר