מרכיבים:
25 מ"ל (1/2 מנה) עראק
100 מ"ל (2 מנות) מיץ אשכוליות אדומות
מעט עלי נענע
קמצוץ זעפרן
קרח כתוש
אופן ההכנה:
מכניסים לשייקר 3/4 כוס (בגודל כוס ויסקי) קרח כתוש.
מוסיפים את העראק, האשכוליות, זעפרן ונענע.
מנערים ומוזגים.
מרכיבים:
25 מ"ל (1/2 מנה) עראק
100 מ"ל (2 מנות) מיץ אשכוליות אדומות
מעט עלי נענע
קמצוץ זעפרן
קרח כתוש
אופן ההכנה:
מכניסים לשייקר 3/4 כוס (בגודל כוס ויסקי) קרח כתוש.
מוסיפים את העראק, האשכוליות, זעפרן ונענע.
מנערים ומוזגים.