עראק אשכוליות

מרכיבים: 25 מ"ל (1/2 מנה) עראק100 מ"ל (2 מנות) מיץ אשכוליות אדומות מעט עלי נענע קמצוץ זעפרן קרח כתוש אופן ההכנה: מכניסים לשייקר 3/4 כוס (בגודל כוס ויסקי) קרח כתוש.מוסיפים את העראק, האשכוליות, זעפרן ונענע. מנערים ומוזגים.

מרכיבים:
25 מ"ל (1/2 מנה) עראק
100 מ"ל (2 מנות) מיץ אשכוליות אדומות
מעט עלי נענע
קמצוץ זעפרן
קרח כתוש

אופן ההכנה:
מכניסים לשייקר 3/4 כוס (בגודל כוס ויסקי) קרח כתוש.
מוסיפים את העראק, האשכוליות, זעפרן ונענע.
מנערים ומוזגים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר