ערב יין וגורמה בניחוח לטיני במסעדת ארומה שף בזיכרון יעקב

ערב יין וגורמה בניחוח לטיני יתקיים במסעדת ארומה שף בזיכרון יעקב ביום חמישי 10/1/08 בשעה 20:00: ארוחת גורמה בניחוח לטיני ממטבחו של השף עדו ניידרמן, בליווי יינות Vino Latino בהדרכת צ'ינו לרנר

ערב יין וגורמה בניחוח לטיני יתקיים במסעדת ארומה שף בזיכרון יעקב ביום חמישי 10/1/08 בשעה 20:00: ארוחת גורמה בניחוח לטיני ממטבחו של השף עדו ניידרמן, בליווי יינות Vino Latino בהדרכת צ'ינו לרנר.

תפריט הערב:
פתיח

גוואקמולי, סלסה, טחינה בעגבניות שרי וסלט חצילים בצ'ילי מתוק.
היין: Penascal Rosado Semi Seco

מנה ראשונה
לבחירה: סביצ'ה דג ים
שרימפס קוקטייל
היין: Aliwen sauvignon Blanc Reserva

מנה עיקרית
לבחירה: אוסובוקו עגל
פאהיטה מקסיקנית – נתחי בשר ושלל ירקות צבעוניים
המנות ילוו בשעועית שחורה ואורז בזעפרן
היין: Carmenere Reserva – Undurraga
Famiglia Bianchi Malbec

מנה אחרונה
פנקוטה
קרם ברולה
פאדג' שוקולד חם
היין: Late Harvest Reserva – Undurraga

המחיר לזוג כולל יין 300 ש"ח.
יש להזמין מקומות מראש, מספר המקומות מוגבל.

"מסעדת ארומה – שף" היא מסעדת שף מהוותיקות ביותר בזיכרון יעקב. המסעדה ממוקמת במדרחוב.

עדו ניידרמן – הבעלים ושף המסעדה שפתח אותה ב- 1992, הוא דור חמישי למשפחות מייסדי זיכרון יעקב, נין לרוקח המושבה, ונין למוכתר המושבה בזמן השלטון הטורקי.
לאחר סיום לימודיו ב'תדמור' התמחה עדו במספר מסעדות בסגנונות בישול שונים (כגון "קסבה" של אמיל גטלן), והחליט שמטבח גורמה, הכרמים שסביב זיכרון יעקב ויופייה הכפרי הינם שילוב מתבקש.

המסעדה ממוקמת במבנה בן כ– 75 שנה, ויש בה פריטים אותנטיים אשר שימשו בפועל את שני הסבים של עדו – הרוקח והחקלאי.
ברקע מוסיקה נעימה מבית היוצר של גדולי הג'אז: לואי ארמסטרונג, פרנק סינטרה, אלה פיצג'רלד.

התפריט מבוסס על מטבח צרפתי "בגובה העיניים". המנות קלאסיות ועם זאת אקלקטיות, החל ממרק בצל ואסקרגו, דרך פטה כבד אווז, מגוון של פירות ים בצורות בישול שונות, ועד בשרים, דגים ועוד.


מסעדת ארומה – שף
במידרחוב, שדרת המייסדים 66, זיכרון יעקב
טל. 04-6390728, 04-6392229
פתוח א' – שבת 12:00 – 16:00, 19:00 – 23:00
www.aromarest.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר