ערב לבן ארוחת שבועות גלילית בניצוח שף אילן שליידר

ערב שבועות ה-8 ביוני, מלון פסטורל כפר בלום

חג החלב הגיע ואיתו המתכונים "הלבנים" והארוחות החלביות
בערב שבועות, יום ראשון, 8 ביוני, במסעדת מלון פסטורל בכפר בלום, מציע שף אילן שליידר, "ערב לבן" סעודת חג על טהרת מוצרי החלב וגם- דגים, מרקים, פסטות, סלטים, קינוחים ויין חופשי מיקב הרי גליל.

בין מבחר המנות שיוגשו במהלך הערב בסגנון בופה:
מרק בצל עם קרוטונים ופרמזן , מרק דלעת ובטטה עם גרעיני דלעת, לזנית שלושת הגבינות, פאי תרד וגבינות על מצע בצק עלים, קיש גבינה כרישה ובצל ירוק, פילה פורל בעשבי תיבול, פילה סול מטוגן בציפוי צרפתי, פילה סלמון בציר הדרים.

בר סלטים – חצילים קלויים עם גבינת ריקוטה, פלפל קלוי אנשובי וצלפים, בטטה עם אספרגוס, זוקיני בתחמיץ נענע וצנובר, ביבי מוצרלה רוקט ועגבניות שרי, זיתים שחורים, מוס טונה

הגבינות – רוקפור, עין גדי, גבינות עיזים, לבנה , גבינות צהובות קשות גבינה צפתית, קצ'קבל, גבינות שמנת מתובלות ועוד.

בר קינוחים – עוגת גבינה ואוכמניות, , מסקרפונה עם דובדבנים, פנקוטה,
עוגת גבינה בציפוי שמנת, בלינצ'ס גבינה וצימוקים, גלידה חלבית .

לכל אורך הסעודה יוגש יין יקב "הרי גליל" חופשי!

הארוחה פתוחה לקהל הרחב במחיר 140 ₪ לאדם כולל יין

מלון פסטורל כפר בלום- 04-6836611 :
www.kfarblum-hotel.co.il


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר