ערכת צ'ולנט של ידע הבשרים: להוסיף קטניות ולהתפלל לגשם

סוף נובמבר, הטמפרטורות רק עולות. אין גשם וקור ואין חורף. אז אולי הפתרון יימצא בדמות ערכה להכנת צ'ולנט המגיעה מאטליז-מעדניית 'ידע הבשרים' של רפי אהרונוביץ', וכוללת כל מה שצריך להכנת צ'ולנט ביתי מושלם: בשר איכותי (שריר, צוואר ושפונדרה), עצמות מח, וכן קישקע מתוצרת עצמית במילוי קמח, בצל מטוגן ושומן אווז. כל שנותר הוא להוסיף קטניות, תפוחי אדמה, ביצים, ולהמשיך להתפלל לגשם ולקור.

את ערכת הצ'ולנט ניתן להתאים לדרישות ולכמות הסועדים, ומחיר ערכה ל-6 סועדים נע בין 130-150 ש"ח. להעצמת החוויה ממליצים בידע הבשרים להוסיף לסיר כ-300 גרם נתחי בשר מעושן או אוסובוקו טלה (כ-30 ש"ח) או פירות יבשים.
מי שמעדיף שיעבדו בשבילו, מוזמן לקנות את הצ'ולנט שמכינים במקום, שנמכר בימי שישי ב-54 ש"ח לק"ג.

כמו כן השיקו בידע הבשרים שירות משלוחים חדש המגיע לתל אביב, גבעתיים, רמת גן, הרצליה, רמת השרון והסביבה. משלוחים מחוץ לרמת אביב הינם ללא תשלום בהזמנה מעל 150 ש"ח.

אטליז-מעדניית ידע הבשרים
רח' טאגור 38, נווה אביבים תל אביב
טל. 6427395/6- 03 
א'-ה' 8:30-19:30, ו' וערבי חג 8:30-15:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה