פאד קפאו טבעוני

מסדרים על צלחת הגשה בצד אחד אורז חם, בצד השני את הבשר הטבעוני המתובל ובאמצע מעל הכל מניחים ביצת עין אחת שלמה. צילום דן פרץ
רון סימן טוב – השף הראשי של רשת קפה גרג מציע מתכון להכנת תבשיל תאילנדי מוכר לרבים מהטיול בארץ קסומה זאת: הפאד קפאו. הפעם בגרסה טבעונית קלילה וטעימה מהמטבח האסייתי

רכיבים

250 גרם אורז מבושל
2 כפות שמן
60 גרם בצל סגול
2 סלייסים של צילי ירוק חריף
113 גרם בשר טבעוני
60 גרם טריאקי
חופן כוסברה קצוצה
1 ביצה
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח גס
20 גרם בצל ירוק קצוץ

צילום דן פרץ

אופן ההכנה

יוצקים שמן על מחבת חמה.
מטגנים במחבת 60 גרם בצל סגול.
מטגנים במחבת 2 סלייסים של צ'ילי ירוק חריף.
מטגנים במחבת 113 גרם בשר טבעוני טחון .
מקפיצים הכל יחד במחבת.

לקראת סוף ההקפצה מוסיפים 60 גרם טריאקי וחופן כוסברה קצוצה.

מטגנים ביצת עין.

סידור המנה

מסדרים על צלחת הגשה בצד אחד אורז חם.

בצד השני את הבשר הטבעוני המתובל.

באמצע מעל הכל מניחים ביצת עין אחת שלמה.
סגירה מעל ביצת העין עם פלפל שחור גרוס, מלח גס, ובצל ירוק קצוץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר